КЛЮЧАР В КИНОЦЕНТЪР

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Киноцентър – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Киноцентър, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Киноцентър, София, денонощен ключар Киноцентър, Ключар в Киноцентър.

Киноцентър е квартал на София разположен в южната част на града. Намира се в полите на Витоша между кв. „Бояна” и кв. „Драгалевци“.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Киноцентър – София.

Фирма SHPERTS предлага услугата – поставяне на видеокамери, домофони

Не е тайна, че всеки от нас се стреми към най-високо ниво на сигурност за своя дом или фирма, когато става дума за защита на корпоративната собственост. За тази цел ние избираме изключително надеждно оборудване, конструкции на врати, брави и защитни устройства за тях, които са максимално защитени от проникване на престъпници.

Днес на пазара има голямо разнообразие от продукти, които реализират тези цели, но всички те могат да бъдат абсолютно безполезни, ако вратата е отворена от натрапник.

Предлагаме монтаж на компактни видеокамери. Предимствата са очевидни: LCD екран с висока разделителна способност, който ви позволява ясно да виждате влизането.

Както знаете, „очите“, познати на всички, инсталирани на почти всяка входна врата, имат доста малък и неудобен ъгъл на виждане и също така значително изкривяват изображението на това, което е зад вратата. За съжаление е елементарно дори само да покриете такова око с ръка от задната страна и няма да можете да видите нищо през него. Но такива изобретения като видеокамера и винаги ще ви позволят да разгледате перфектно посетителя, а в случай на домофон дори да му зададете въпроси, които ви интересуват, за да решите дали да му разрешите достъп вътре или не.

Разбира се, работата на тези устройства е свързана с финото използване на електронни компоненти и затова тяхното инсталиране изисква специален професионализъм, определен опит и ниво на знания.

Специалистите на нашата фирма SHPERTS работят с монтирането, конфигурирането и ремонта на видеокамерите от дълго време, а тяхната квалификация, както и отговорният подход към решаването на всяка задача ви позволяват за да реализирате напълно вашите желания за повишаване на нивото на сигурност.

В най-кратки срокове нашите ключари са готови да дойдат и да извършат цялата необходима работа при монтирането на видеокамери, а цените за монтажа са достъпни за всеки.