КЛЮЧАР В ИЛИЯНЦИ

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Илиянци – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Илиянци, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Илиянци, София, денонощен ключар Илиянци, Ключар в Илиянци.

Илиянци е северен квартал на София, с административен р-н „Надежда“.  Основни пътни артерии свързващи „Илиянци“ са бул. Рожен и Северната Скоростна Тангента.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Илиянци – София.

Услугата аварийно отваряне на ключалката на вратата

Основните причини, които изискват професионална намеса и спешно отваряне на бравите:

  • загуба, кражба на ключове и липса на дубликат;
  • ключалката се счупи, механизмът заседна;
  • входната врата се затръшна неволно, а ключовете останаха в стаята;
  • ключът се счупи при отваряне на заключващото устройство, фрагментът остана в тялото на ключалката и не може да бъде отстранен.

Отваряне на брави: правила и изисквания

Аварийно отваряне на ключалките на входната врата има право да извършват фирми със съответния лиценз. Процедурата се извършва в присъствието на собствениците на имота. От собствениците се изисква да предоставят документ, който потвърждава собствеността върху този имот.

Има ситуация, при която необходимите документи се намират в апартамент, който не може да се отвори. Законът предвижда възможност за разрешена отварянето в присъствието на полицай. След принудително отваряне на вратите и достъп до помещението, наемодателят представя документ за собственост на обекта, наемателят – договор за наем.

Алгоритъм на действията при отваряне на ключалката

Квалифицираните ключари на нашата фирма умеят да работят с всички видове брави от различни производители, включително сложни електромеханични модели. На първия етап майсторите диагностицират състоянието на заключващата конструкция. След проверка се избира оптималният метод за отваряне на ключалката на вратата, като се вземат предвид характеристиките на заключващия механизъм и крилото на вратата. В работата си използваме модерно оборудване.

Опит + специални инструменти помагат за бързо отваряне на заключващото устройство, без да се нарушава ключалката и целостта на вратата. След операцията по платното не остават драскотини и деформации, крилото функционира нормално. Средно процесът отнема до 20 минути. Една сложна система може да изисква повече време.

При сериозна повреда на заключващите механизми, довела до необходимост от отваряне, майсторите ремонтират или изцяло подменят бравата.

Предимства на ключарите от SHPERTS

Предлагаме високо ниво на обслужване:

  • отваряме ключалката на всякакъв вид и модел, без да повредим вратата;
  • предоставяме услуги денонощно: работим 24/7 без почивни дни;
  • ремонтираме и сменяме ключалки при необходимост;
  • спазваме изискванията на закона, гаранционните задължения и конфиденциалността;
  • Работим прозрачно и предлагаме достъпни цени.

Финансовите разходи при отваряне на брава от професионалист ще бъдат много по-евтино от разходите за ремонт на входната ви врата след усилията да се справите сами с проблема. Имайте предвид това обстоятелство, когато се окажете пред затръшнатите врати без ключ.