КЛЮЧАР В ИЗТОК

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Изток – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Изток, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Изток, София, денонощен ключар Изток, Ключар в Изток.

„Изток” се намира в източната част на София и е един от най-елитните и скъпи квартали на столицата. На североизток от него са бул. “Цариградско шосе” и кв. “Гео Милев”. На югоизток от комплекса са разположени бул. “Г. М. Димитров” и кв. “Мусагеница”. На югозапад кв. “Изток” граничи с кв. “Дианабад” и кв. “Изгрев”, като бул. “Драган Цанков” ги разделя.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Изток – София.

Обхватът на услугите на фирма SHPERTS включва монтаж и поддръжка на заключващи устройства. Професионална помощ от опитни ключари е необходима, когато:

  • закупено е ново крило на вратата и липсва стандартна брава;
  • старата заключваща система не работи и не подлежи на ремонт;
  • необходимо е да се засили защитата на вратата и да се постави втора брава;
  • необходима е подмяна на остарелия дизайн със съвременен подобрен модел.

Независимите експерименти с монтажа на обкова на вратата често водят до допълнителни разходи поради повреда на повърхността на крилото или заключващия механизъм. По-добре е да се свържете с професионалистите на фирма SHPERTS. Работим на територията на квартал Изток – София и областта.

Нашите ключари предлагат още:

  • Подмяна на ларви в цилиндрични модели.
  • Пълно прекодиране и изработка на нови ключове за електромеханични заключващи конструкции. Техният монтаж и поддръжка.
  • Смяна на брави в модерни метални врати.
  • Вмъкване на брави с всякаква сложност в метални врати.

Какво трябва да знаете за правилата при монтажа на брави

Модерните модели брави са представени от лост, цилиндрични механизми, електромеханични устройства със сложна кодова система. За да инсталирате правилно заключващото устройство без грешки, трябва да знаете характеристиките на устройствата, да овладеете правилата уменията.

Според вида на монтажа моделите са вдлъбнати и надземни. При монтажа на вградени продукти тялото със заключващия механизъм се поставя в тялото на крилото на вратата. На крайната част е поставена и фиксирана заключваща лента. За да направите това, се извършва маркиране, в края се изрязва жлеб, за да се побере конструкцията, пробиват се отвори за крепежни елементи, напречни греди и други елементи. След това се слага ключалката, здраво фиксирана. На последния етап се монтира реципрочната лента, проверява се работоспособността на заключващия механизъм и се фиксират декоративните елементи.

От вътрешната страна на крилото на входната врата са фиксирани надземни брави. За фиксиране на конструкцията върху металното крило се използват специални втулки, в които се завинтват болтове.