КЛЮЧАР В ИЗГРЕВ

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Изгрев – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Изгрев, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Изгрев, София, денонощен ключар Изгрев, Ключар в Изгрев.

Изгрев е един от кварталите на София. Граничи с квартал Дианабад и квартал Изток, както и с Борисовата градина. От Изток го отделя бул. „Драган Цанков“.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Изгрев – София.

Бравата на металната врата се счупи, на кого да се обадя?

Нашата фирма SHPERTS ще извърши висококачествен ремонт на бравите на врати с предоставяне на гаранция въз основа на резултатите от извършената работа. Можете да повикате ключар за ремонт на ключалката на входната метална врата по телефона или чрез заявка на сайта. Нашите майстори са снабдени с всички необходими инструменти и имат голям опит в решаването на най-трудните проблеми, свързани с ключарството.

Какво включва услугата – ремонт на брава на място?

Услугата на място работи в цяла София, а също така покрива и областта. Веднага след като се получи обаждане до оператора, нашите ключари незабавно се информират за съществуващата неизправност и специалистът отива да я поправи, като взема със себе си целия набор от инструменти, които може да трябват в процеса.

При пристигането си на обекта майсторът извършва задълбочена диагностика, определя плана за действие, необходим за отстраняването на павредата и съгласува всички подробности с клиента. Едва след като са съгласувани всички характеристики на работата, нашият майстор започва работа.

Обещаваме ефективност на работата на специалистите от фирма SHPERTS , но трябва да се има предвид, че времето за работа се определя не само от вида на повредата, но и от вида на самата заключваща конструкция. Така че вградените ключалки изискват повече време и тук си струва да разчитате на няколко часа работа, докато надземните конструкции, поради по-лесния достъп до тялото на ключалката, ще отнемат половината време.