КЛЮЧАР В ЗОНА Б-18

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Зона Б-18 – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Зона Б-18, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Зона Б-18, София, денонощен ключар Зона Б-18, Ключар в Зона Б-18.

Ж.к. Зона Б-18 е квартал на София, разположен в центъра на града.

Границите на квартала са ул. „Пиротска“ на юг, ул. „Димитър Петков“ на запад, бул. „Сливница“ на север, и ул. „Опълченска“ на изток. Зона Б-18 е била част от стария софийски квартал Коньовица. Кварталите – Зона Б-5, Зона Б-19, Зона Б-18 са квартали на 5 минути от идеалния център.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Зона Б-18 – София.

Ключарски услуги

Модерните конструкции на вратите трябва да отговарят на изискванията, а именно:

  • Надеждна защита на апартамента от нарушители;
  • Незабележим детайл, който изобщо не разваля визията на вратата;
  • Сигурност.

Ние от фирма SHPERTS работим с надеждни модели на известни производители. Механизмите са изработени от висококачествени материали, и ще бъдат проблем за крадците. Предлагаме голям избор от бронирани подложки, които гарантират защита на ларвата. Ключарят от нашата фирма е добрият избор за всеки клиент.

Важен момент е ремонтът или монтажът. При дървената входна врата процедурата може да се извърши самия собственик, тъй като не са необходими специални умения, но при металната врата вече ще ви е необходима помощ – ще трябва да демонтирате предишния механизъм и да монтирате нов. Необходими са точни измервания на бъдещите отвори, точно съответстващи на новия модел, прецизна работа със метални инструменти.

Всички важни етапи са известни на нашите ключари. Един ключар трябва да вземе предвид факта, че външният вид на вратата е много важен. Тя е визитната картичка на всеки дом, така че не трябва да залагате на аматьори!

Ремонтът, подмяната на брави в металната врата е отговорна работа и няма да повреди вратата. Ние гарантираме високото качество на работата на майсторите на фирмата, което позволява на нашите клиенти да не се притесняват за надеждността при монтиране на механизми.