КЛЮЧАР В ЗАХАРНА ФАБРИКА

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Захарна фабрика – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Захарна фабрика, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Захарна фабрика, София, денонощен ключар Захарна фабрика, Ключар в Захарна фабрика.

Кв. “Захарна фабрика” се намира в северозападните райони на София. От югозапад са бул. “Сливница” и Западният парк на столицата. Той е включен в територията на столичния район Илинден. В близост до квартала се намира Западният парк, железопътна гара Захарна фабрика.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Захарна фабрика – София.

Опитните ключари смятат, че резета трябва да има на всяка врата. На вътрешните врати това устройство често замества ключалката.

Защо се монтират резета?

Резета се монтират както на входни, така и на интериорни врати. Заключващото устройство тип резе е снабдено с пружинен болт с наклонен ръб. При натискане на дръжката пружината се свива и напречната греда се вгражда в крилото на вратата. Струва си да освободите дръжката тогава пружината се изправя, а напречната греда влиза в жлеба на реципрочната плоча, фиксирайки вратата в затворено състояние.

На входните блиндирани, както и на тежки врати от масивно дърво се монтират резета с метално езиче. Когато вратата е затворена, металният болт на резето поема част от тежестта на крилото на вратата. Това намалява натоварването върху пантите. По този начин резето удължава живота на пантите и ключалката.

При леки интериорни врати можете да монтирате резе с пластмасов език. В този случай вратите ще се отварят и затварят много тихо, а това е важно за спалните и детските стаи. Полимерните материали са устойчиви при корозия, така че ключалки с пластмасов език са подходящи за помещения с високо ниво на влажност (бани, тоалетни).

Сферични (ролкови) резета

В този тип няма болт. Заменя се с пружинна топка или цилиндър (ролка). При контакт с ръба на реципрочната плоча топката навлиза дълбоко в крилото на вратата и след изправяне на пружината попада в жлеба и фиксира вратата.

Заключването на Вашия дом, кола или офис е важно, но се случва да се появи повреда. Добрата новина е, че сте на точното място! Намерили сте ключарите на фирма SHPERTS, които ще помогнат във всяка една ситуация в квартал Захарна фабрика.