КЛЮЧАР В ДРАГАЛЕВЦИ

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Драгалевци – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Драгалевци, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Драгалевци, София, денонощен ключар Драгалевци, Ключар в Драгалевци.

Драгалевци е един от най-престижните и скъпи квартали на град София. Разположен е в подножието на Витоша между кварталите  “Симеоново” и “Бояна” в близост до Околовръстния път.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Драгалевци – София.

Модерната брава е механизъм, състоящ се от сложна комбинация от заключващи устройства, които осигуряват сигурно заключване на вратата. Безопасността на имуществото в помещението и личната безопасност на човека зависят от надеждността на ключалката и нейното качеството при производство, следователно трябва да се подходи сериозно при избора. Ако не можете сами да се справите Денонощен авариен ключар в квартал Драгалевци, на фирма SHPERTS ще Ви помогнат!

Днес на пазара са представени голям брой чуждестранни и местни фирми, предлагащи брави от всякакъв вид, клас и цена. Бравите от различни видове се различават една от друга по начина на монтажа и механизма на секретност. Освен това всяка ключалка се състои от тяло, блокиращ елемент (болт) и уникален механизъм за секретност, който определя броя на комбинациите от ключове и следователно надеждността на ключалката.

Бравите за врати се предлагат в два основни вида: горни или вдлъбнати. Има и катинари, но те не се използват в апартаменти или стаи, където се съхраняват някакви ценности, тъй като е много лесно да се отвори този тип брава с физическа сила.

Вградената брава се врязва в крилото на вратата, прави вратата слаба и уязвима, така че е за предпочитане е да се монтират тези брави в метални врати. За дървено крило на вратата, горният тип, монтиран от вътрешната страна на вратата, е по-подходящ. Тези брави са лесни за монтаж и ремонт, ако е необходимо, но понякога не са подходящи по естетически причини, тъй като винаги са на лице.

Най-често срещаната брава е цилиндър. Ключът за такава брава е направен със сложна форма, с голям брой дупки и изрези и колкото по-сложна е формата на ключа, толкова по-трудно е да се отвори вратата. Най-голямата секретност е в цилиндъра с ключ със странична перфорация.

Цилиндричната брава се състои от стоманено тяло, болт под формата на цилиндрични щифтове и цилиндър. Цилиндърът е монтиран по такъв начин, че да не може да бъде избутан, отвинтен или издърпан от крилото на вратата.

Ако решите да си поставите заключващ механизъм, доверете се на фирма SHPERTS. Заложете на професионализъм и качество в ключарските услуги, които ще Ви предложат!