КЛЮЧАР В ДИМИТЪР МИЛЕНКОВ

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Димитър Миленков – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Димитър Миленков, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Димитър Миленков, София, денонощен ключар Димитър Миленков, Ключар в Димитър Миленков.

Квартал Димитър Миленков граничи на запад с Индустриална зона „Искър“ около ж. п. гара Искър, на север с железопътната линия за Пловдив (и след нея с кв. Абдовица). На юг и югоизток от квартала е Миленковото езеро (и после дворцовият парк „Врана“), а на изток са Казиченското езеро и язовир „Казичене“.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Димитър Миленков – София.

Програмиране на гаражни врати от фирма SHPERTS

Модерните гаражни врати са с автоматично управление и могат да бъдат повдигащи, плъзгащи се, люлеещи се. Всички те са със здрава конструкция и издържат добре на физическо въздействие. Те имат антикорозионни свойства, устойчиви на влага и температурни крайности. Използват се при всякакви климатични условия и имат добри експлоатационни характеристики. Модерните гаражни врати имат и висока степен на устойчивост на различни умни методи при взлом. Имат дълъг експлоатационен живот, не се нуждаят от чести ремонти. Помощта на специалист-ключар може да е необходима само за програмиране на гаражна врата.

Програмиране на гаражни врати

  • Необходимо е програмиране на допълнително дистанционно управление;
  • При повреда в настройките, което води до неправилно функциониране на портата;
  • Често е необходимо да се кодира дистанционното управление на гаражната врата, ако оригиналният ключ за управление е изгубен;
  • За превантивни цели за повишаване нивото на защита и безопасност;
  • Ако има някакви неизправности;
  • Новото програмиране на задвижването на гаражната врата ще трябва да се извърши след неуспешен опит от нарушители да влязат с взлом.

Как да препрограмираме гаражни врати?

В много случаи дистанционните управления за гаражни врати се програмират по метода на ключодържателя. Можете да го направите сами. За целта са ви необходими:

  • Натиснете бутона “2” или “3” (в зависимост от марката);
  • След това натиснете “1” и задръжте за 5 секунди;
  • Натиснете работния бутон на текущото дистанционно управление;
  • Изчакайте звуковия сигнал и след това натиснете бутона на новото дистанционно управление 2 пъти в рамките на 10 секунди.

Понякога могат да възникнат трудности. Този метод няма да работи, ако дистанционното управление е снабдено с подвижен код или външен приемник. Ще трябва да се свържете със специалист. Ключарят ще пристигне в рамките на 15 минути и бързо ще прекодира дистанционното управление от гаражната порта. Той разполага с всички необходими инструменти и устройства за това. Знанията и уменията, му позволяват да извърши цялата работа професионално.