КЛЮЧАР В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, СОФИЯ

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Гоце Делчев – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Гоце Делчев, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Гоце Делчев, София, денонощен ключар Гоце Делчев, Ключар в Гоце Делчев.

Квартал Гоце Делчев се намира в южната част на град София, в непосредствена близост западно от Южния парк. Разположен е между бул. Гоце Делчев, ул. Сребърна, ул. Тодор Каблешков и бул.България. Граничи с кварталите Стрелбище и Мотописа (на север), Манастирски ливади (на юг).

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Гоце Делчев.

Ключарите на фирма SHPERTS ще Ви помогнат във всяка една ситуация:

Ремонт на цилиндрови механизми

Цилиндровите механизми, наричани още “английски”, са получили името си от факта, че основният елемент в тях е цилиндър (ларва). Цилиндри от различни производители обикновено са взаимозаменяеми, което е причината за голямата им популярност на продукти в областта на битовите заключващи устройства. Може да се наложи спешен ремонт на цилиндрични брави в резултат на счупване, неправилен монтаж или провисване на крилото на вратата.

Сериозна неизправност на механизма на входната врата изисква спешни мерки за отстраняването й. Обаждане по спешност на ключар в такава ситуация би било най-правилното решение. Ние предлагаме:

  • Денонощно приемане на поръчки 7 дни в седмицата с възможност за спешно пристигане на ключар в рамките на 15 минути или по всяко време, удобно за клиента;
  • Максимална ефективност при предоставяне на услугите. След като предварително получим необходимата информация за проблема на клиента, ключарят отива на обекта с набор от подходящи инструменти и ремонтира цилиндрична брава с всякаква сложност или я заменя;
  • Ключарите разполагат с богат избор от механизми, ларви, ремонтни комплекти и други аксесоари. Преди ремонт на цилиндрична брава, ключаря извършва диагностика, предоставя на клиента безплатна консултация и въз основа на резултатите от нея предлага подходящи решения на проблема.