КЛЮЧАР В ГОРУБЛЯНЕ

Ключрски услуги и авариен ключар в Горубляне – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Горубляне, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Горубляне, София, денонощен ключар Горубляне, Ключар в Горубляне.

“Горубляне” е квартал в югоизточната част на София и част от район Младост на Столична община. Квартал „Горубляне” е разположен в посока планина Витоша, ограничен от два от най-големите транспортни възела на града, бул. „Цариградско шосе” и Околовръстен път, които се съединяват от бул. „Самоковско шосе”.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Горубляне – София.

Загубих ключа от сейфа – как да го отворя?

Отваряне на сейфа без ключ

Ситуация, при която собственикът е загубил ключа от сейфа и няма идея как да го отвори, не му се случва всеки ден. Преди да се прибегне до драстични мерки, опитайте да намерите ключа.

Ако опитите за намиране на ключа са неуспешни, можете да следвате един от методите за отваряне.

  • Можете да опитате да отворите сейфа с ключалка с цилиндричен ключ с нисък клас на взломоустойчивост, като пробиете цилиндър на заключващото устройство. След като премахнете всички щифтове, завъртете цилиндъра на ключалката. След правилните манипулации, ключалката ще се завърти, болтовата система ще се отключи и сейфът ще се отвори. Недостатъците на този метод са, че е проблем да се монтира нова ключалка на мястото на повредената. Поради това сейфът може да стане неизползваем в бъдеще.
  • Сейфове с клас на устойчивост на взлом 1 могат да се отварят и чрез натискане на вратата. В този случай можете да използвате чук. След това болтовата система и вратата ще бъдат повредени. Този метод не е подходящ за отваряне на сейфове от по-високи класове на устойчивост при взлом, тъй като те използват по-мощни напречни греди и триточкова система за заключване.
  • За да отворите сами ключалка с лост, трябва да знаете нейната структура, както и да имате специални инструменти. Необходимо е много внимателно да се изреже стената на сейфа, тъй като има възможност за повреда на съдържанието поради запалена искра.

Имайте предвид, че срязването на пантите не води до отваряне на сейфа. Тези действия могат само да влошат ситуацията и да затруднят отварянето на ключалката. Ако ключът от сейфа бъде изгубен, ключарите от фирма SHPERTS знаят как да отворят ключалката, без да повредят механизма и съдържанието. Иновативните инструменти и опита им със сейфове от водещи местни и чуждестранни производители позволяват на специалистите да се справят със задачата. Ще можете да използвате сейфа дълго време.