КЛЮЧАР В ГОРНА БАНЯ

Ключрски услуги и авариен ключар в Горна Баня – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Горна Баня, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Горна Баня, София, денонощен ключар Горна Баня, Ключар в Горна Баня.

Горна баня е квартал на София и част от административния район Овча купел на Столична община.

Намира се в югозападния край на столицата. На юг граничи с кв. Княжево, на север и изток с кв. Овча купел.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Горна Баня.

Сейфът не се отваря, защото батерията е изтощена – какво да правя в този случай? На помощ идват ключарите на фирма SHPERTS. Техните съвети и препоръки ще ви помогнат.

Повечето собственици на сейфове се интересуват от този въпрос както по време на покупката, така и когато възникне тази ситуация. За да не се сблъскате с проблема как да отворите сейфа, ако батерията е изтощена, използвайте следните препоръки:

Смяна на батериите в сейфа.

  • След закупуване на сейфа и преди да го използвате, сменете батериите, които са вървят с него. Основната им цел е да проверят правилната работа на механизма.
  • Използвайте реномирани алкални батерии, за да осигурите дълъг живот.
  • Проверете индикатора за зареждане и сменете батериите навреме.
  • Начините за отваряне на електронен сейф, ако батерията е изтощена, зависят от местоположението на отделението за батерията.

Ако батерията се намира отвън под клавиатурата.

  • В този случай ще трябва да развиете винта на капака на отделението за батерии и да издърпате кутията с тях. След това трябва да смените изтощените батерии с нови, като спазвате полярността. След това остава да натиснете кутията назад и да затегнете капака на отделението с винт. Кодът не се нулира дори когато батериите са напълно изтощени. Следователно, за да го отворите, трябва да го наберете.

 Отделението за батерията е вътре.

  • Сейфове с ниско ниво на устойчивост на взлом често са оборудвани със система за аварийно отваряне. Главният ключ ви позволява да се справите със ситуацията, без да е необходимо да въвеждате кодова комбинация. За да направите това, трябва да премахнете капачката на кодовия панел, покриващ ключалката, и да отворите сейфа с главния ключ. След това батерията трябва да се смени.

Липсата на главен ключ и спешната нужда от отваряне на сейфа с изтощени батерии са основателна причина да потърсите ключарските услуги. Ако батерията на сейфа е изтощена, ключарите знаят как да го отворят. Можете да сте сигурни, че вашият имот е в безопасност. Всички служители на фирма SHPERTS имат опит в това. Използването на съвременни инструменти и познаването на конструктивните особености на сейфове от различни производители и марки изключва повреда на механизма и съхраняваните в него ценности.