КЛЮЧАР В ГНИЛЯНЕ

Ключрски услуги и авариен ключар в Гниляне – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Гниляне, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Гниляне, София, денонощен ключар Гниляне, Ключар в Гниляне.

Гниляне, с предишно име Църква, е квартал на град Нови Искър в област София. Кварталът е бивше село, присъединено като квартал към град Нови Искър. Кварталът е разположен в югозападната част на града.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Гниляне – София.

Нашите ключарски услуги предоставят както работа на място, така й правим консултации по телефона, даваме необходимите съвети при различни запитвания от клиентите.

Един от въпросите е: как да прекодирам ключа на вратата?

Съветите на ключарите от фирма SHPERTS:

Ако възникне ситуация, когато трябва да се препрограмират ключовете на вратата, можете да го направите по няколко начина:

  • Ако трябва да разрешите проблема – прекодиране на ключа на входната врата с цилиндър или лостов механизъм, трябва да използвате специален ключ, за да промените тайната комбинация. Такъв ключ първоначално идва с повечето ключалки;
  • Задачата как да програмирате ключове за врати с електронна брава се решава с помощта на специална комбинация от числа, която поставя механизма в режим на настройки. Ако тази комбинация е неизвестна, ще трябва да използвате специално устройство за транскодиране;
  • Въпросът как да препрограмирате ключ за врата с кодиран заключващ механизъм се решава по следния начин: след демонтиране на капака на корпуса на механизма от вътрешната страна на стаята, трябва да премахнете предпазния капак и да осигурите достъп до кодиращите плочи. Плочите със стария код трябва да се отстранят и монтират с разрезите им навън. Инсталирайте плочи с нов код с разрези вътре.

Важно е да знаете: независимите опити не винаги дават 100% резултата. Освен това често неквалифицираните действия по отношение на заключващия механизъм водят до повреда. Ето защо, когато трябва да прекодирате ключовете на ключалка в метална врата или друга, препоръчително е да се свържете с ключар.

Не сте сигурни как да прекодирате ключовете на входната врата? Обадете се или оставете заявка на сайта на фирма SHPERTS!