КЛЮЧАР В ГАРА ИСКЪР

Ключрски услуги и авариен ключар в Гара Искър – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Гара Искър, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Гара Искър, София, денонощен ключар Гара Искър, Ключар в Гара Искър.

На територията на района са разположени жилищните комплекси „Дружба” 1, „Дружба” 2, село Бусманци и застроените с еднофамилни къщи квартали „Димитър Миленков” и „Абдовица”.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Гара Искър – София.

Какви услуги предлага фирма SHPERTS:

  • Освен отваряне и смяна на брави на входни врати, интериорни врати и сейфове, услугата за врати ще ви помогне да изградите система за контрол на достъпа на една или повече стаи, както и да монтирате мастър система с един ключ. Такива йерархични системи за достъп са популярни за офиси, както и в помещения, където влиза голям брой обслужващ персонал – работници по почистване и поддръжка, при ремонт и др.
  • Сервизът за врати SHPERTS има богат опит със системи Smart Home и може да настрои системите за достъп до стаята с помощта на дистанционни контролни панели като смартфон, компютър и да контролира историята на достъпа с логване.
  • Ако Вашата входна или интериорна врата е остаряла, не бързайте да поръчвате нова! Може да ви помогнем: подновяване на фитингите, смяна на облицовката, подсилване на платното с допълнителни средства за защита срещу взлом.
  • Услугата за заключване предоставя набор от услуги за автомобилистите: отваряне на автомобил, багажник, капак, жабка, както и отключване на механични системи против кражба (заключване на волан, колело, скоростна кутия и педали). През зимата ще ви помогнем да загреете ключалките и да запалите колата с изтощен акумулатор. При необходимост услугата аварийно заключване отключва електронна аларма – стандартна или допълнителна.
  • Като допълнителна автоуслуга предлагаме измерване на налягането в гумите, помпане на гуми и добавяне на антифриз и чистачка на автомобила.

Обадете се на ключаря на фирма SHPERTS и ще получите качествена и бърза ключарска услуга!