КЛЮЧАР В БОТУНЕЦ

Ключрски услуги и авариен ключар в Ботунец – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Ботунец, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Ботунец, София, денонощен ключар Ботунец, Ключар в Ботунец.

Ключар в Квартал Ботунец

Квартал Ботунец се намира на 16 km североизточно от центъра на София. На север от Ботунец, посока север-североизток е квартал Кремиковци, а в посока север-северозапад – град Бухово. На югоизток се намира с. Горни Богров, на юг – с. Долни Богров, а на запад – кв. Челопечене.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Ботунец.

Ние сме в помощ при множество проблеми със заключващите устройства и системи.

Ако след отваряне се установи, че причината за повреда са неизправни ключалки, обков на вратата или нарушение на положението на крилото, ключарят ще отстрани всички проблеми с едно посещение.

За целта ключарят взема при повикване цялото необходимо техническо оборудване, модели на подходящи заключващи устройства, комплекти за укрепване на конструкцията на вратата и ремонтен комплект.

Сигурност и поверителност предоставени от фирма SHPERTS

Нашите клиенти не трябва да се притесняват за секретността на информацията, получена по време на извършване на ключарските услуги. Обаждането се изпраща от специалисти, които по време на работата си във фирмата са преминали щателна проверка в базите на правоприлагащите органи за липса на връзки с престъпния свят. Това означава, че съвестните ключари ще осигурят пълна поверителност за данните и съдържанието на открития обект и няма да прехвърлят информация на трети страни.

За отваряне на блокирани ключалки е задължително да предоставите доказателство за собственост на имота. Ако документите могат да бъдат представени само след отваряне, процедурата се извършва в присъствието на полицейски служител.

Ние ще отворим ключалката на врата, кола, сейф, ще извършим необходимите съпътстващи услуги, ако ни повикате!

Фирма SHPERTS ще е до Вас и ще извърши всичко без да създава проблеми!