КЛЮЧАР В БОРОВО

Ключрски услуги и авариен ключар в Борово – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Борово, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Борово, София, денонощен ключар Борово, Ключар в Борово

Борово е квартал на София. Разположен е в югозападната част на столицата, в подножието на Витоша и квартал Бояна. Намира се между бул. „България“, ул. „Тодор Каблешков“, ул. „Ген. Стефан Тошев“, ул. „Дойран“ и бул. „Гоце Делчев“ и граничи с кварталите Бели брези, Красно село, Гоце Делчев, Мотописта, Манастирски ливади.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Борово.

Нито една от ключалките не е имунизирана от непланирано блокиране, когато механизмът не може да се отвори с ключ. Внимателното отваряне на устройството изисква значителен практически опит. Обадете се на денонощните ключари от фирма SHPERTS за да решите проблема бързо.

Ние отваряме брави денонощно и предоставяме ключарски услуги на жителите в квартал Борово. Специалистите на фирмата ще се справят с врати от всякакво ниво на сложност, ще отворят апартамент, кола и сейф, като същевременно ще запазят целостта на инсталираните механизми и самото крило. Хората се обръщат към нас, защото предоставяме висококачествени услуги и работим при коректни условия.

Грижа за клиента

Стратегията на нашата фирма  SHPERTS е насочена към високо качество на обслужване на всички, които се обърнат към нас за помощ. Затова създадохме най-удобните условия за сътрудничество:

  • Предоставяме услуги денонощно и седем дни в седмицата. Когато и да възникне необходимост от разглобяване, нашите ключари няма да ви оставят в беда. За разлика от много други, ние ще отворим вратата дори късно вечерта.
  • Ние бързо реагираме на обаждането. След получаване на заявлението ключарят ще бъде при вас до 20 минути. Дори и в трудна пътна обстановка, нашият ключар няма да ви накара да тънете в очакване пред затворена врата. Също така клиентите имат възможност да координират пристигането на служителя в удобно за тях време.
  • Отваряме вратата, като запазваме целостта й. Няма да е необходимо да разглобяваме вратата. За отваряне използваме съвременни технологии и специализирани инструменти, които минимизират въздействието върху платното и инсталирания запек.
  • Работим на разумни цени, извършваме плащане по всеки удобен начин. Преди да започне процедурата по отваряне, ключаря обявява списъка с действията, които трябва да бъдат предприети, и одобрява тяхната цена с клиента. Цената е фиксирана и не се променя в хода на работата. Плащането е възможно в брой и по банков път с кредитна карта.

Доверете се на професионализма на фирма SHPERTS.