КЛЮЧАР В БОЖУРИЩЕ

Ключрски услуги и авариен ключар в Божурище – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар в Божурище, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в Божурище София, денонощен ключар Божурище, Ключар в Божурище

Община Божурище е разположена западно от София, в непосредствена близост до столицата. На североизток граничи с община Връбница, на югоизток – с община Банкя и Люлин, на юг – с общините Перник и Брезник, на север – с община Костинброд, на запад – с община Сливница.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Божурище.

Представете си типична ситуация: Връщате се у дома, пъхате ключа в ключалката и се оказва, че вратата не може да се отключи. Случват се неизправности и дори при висококачествени скъпи заключващи механизми.

Понякога не можете да се приберете у дома по други причини: загубили сте ключа, счупили сте го по време на процеса на отваряне и т.н.

Във всеки случай трябва да потърсите изход от ситуацията.

Можете да опитате сами да отворите ключалката, като използвате малък набор от инструменти. Но за това е необходимо да разберете причината за неизправността и как да я отстраните.

Защо ключалките се чупят?

  • Повреден ключ. Повредите на отключващото устройство са почти незабележими. Дори огънатият малък зъб влияе върху функциите на ключа на лоста.
  • Неизправност на ларвите. Ако цилиндърът с кладенеца се върти свободно в различни посоки, проблемът най-вероятно е в този елемент на заключващото устройство. Обикновено е необходима подмяна на ларвата, за да се възстанови функционалността на ключалката.
  • Забит ключ в кладенеца. Не може да се обърне или извади.
  • Механизмът е замърсен. Чужди предмети, прах могат да попаднат в кладенеца. Частиците блокират работата на движещите се части на ключалката, което затруднява отварянето й.
  • Износване на работните елементи. Бравите на вратите изискват периодична поддръжка. Някои видове механизми трябва да бъдат смазвани, частите трябва да се сменят периодично. Ако устройството е вече старо и не е гледано дълго време, то ще подведе собственика си в най-неудобния момент.
  • Опит за разбиване на ключалката. В случай на неуспешно отваряне на ключалката, работата на частите също може да бъде нарушена. В резултат на това ключалката не се поддава на ключа и се нуждае от ремонт.

Ако установите точната причина за неизправностите, ще бъде по-лесно да намерите начин за решаване на проблема. Затова внимателно проверете ключалката и намерете повреда.

Ако не можете да се справите сами най добре е да потърсите професионалните услуги на денонощните ключари от фирма SHPERTS. Без допълнителни повреди ще решат проблема в кратък срок.