КЛЮЧАР ВЪВ ВРЪБНИЦА

Ключрски услуги и авариен ключар във Връбница – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар във Връбница, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави във Връбница, София, денонощен ключар във Връбница, Ключар във Връбница.

„Връбница“ е един от 24-те административни района на Столична община. Включва столичните жилищни комплекси „Обеля“ 1 и 2, „Връбница“ 1 и 2, кварталите „Обеля“, „Модерно предградие“ и „Република“ 2, както и селата Волуяк и Мрамор.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Връбница – София.

Как работи SHPERTS?

Фирма SHPERTS получава обаждане. Ако сте оставили своите данни за контакт в сайта, оператор от кол центъра ще ви се обади до 30 секунди на посочения номер. Диспечерът дава съвети на клиента относно услугите и съгласува часа на пристигане на ключар. Можете да поръчате ключар за спешни случаи в удобно за вас време.

Ключарят от Фирма SHPERTS  пристига на адреса, оборудван е с всички необходими инструменти за отваряне, смяна и ремонт на брави, както и ремонт на врати. Специалистът по обслужване на врати разполага с повече от 300 модела популярни брави, цилиндри, бронирани плочи и друг обков на местни и чуждестранни марки. Ако имате нужда от рядък модел, който майсторът няма при себе си, той ще се свърже със склада и ще донесе необходимите марки възможно най-скоро и ще ги монтира на вашата врата.

Преди пристигането при обаждането ключарят предоставя предварителна безплатна консултация и предварително договаря цената на работата, която ще предстои. Ако всичко ви устройва, тогава специалистът започва работа.

Нашите услуги безпроблемно предоставят писмена гаранция за всички видове работа.

Фирма SHPERTS дежури 24/7 без празници и почивни дни и във всеки един момент има готовност да изпрати специалист при спешно обаждане!

Доверете се на ключарските услуги на Фирма SHPERTS!