КЛЮЧАР ВЪВ ВИТОША

Ключрски услуги и авариен ключар във Витоша – пристигаме до 25мин!

call-button

Денонощен авариен ключар във Витоша, София-
Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави във Витоша, София, денонощен ключар във Витоша, Ключар във Витоша.

Ключар в квартал Витоша

Квартал „Витоша“ е бивша вилна зона край София, понастощем жилищен квартал, част от район „Лозенец“. В близост до Околовръстния път и подножието на планината Витоша на юг, Столичния зоопарк, Ловния парк и квартал „Дианабад“ на север, бул. „Никола Габровски“ на изток и квартал „Кръстова вада“ на запад.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал Витоша.

Не четете и не опитвайте онлайн съвети за лесни начини да отворите колата си без ключ!

Само ще получите:

Повреда на боята на автомобила, на арматурно табло от тел, спукани странични стъкла, изкривявания на страничната рамка – това е минималният списък от резултатите на самостоятелно отваряне на автомобила.

Позволете на ключарите от фирма  SHPERTS да разрешим вашия проблем без щети!

Ремонтираме всички неизправности на заключващи механизми:

  • Ключът е счупен вътре или заседнал;
  • Не се върти на всички скорости;
  • Целият болт не излиза;
  • Резето-език не се отстранява.

Ремонтът на бравата на вратата майсторът извършва на място. Сервизният комплект резервни части е комплектован за всички популярни марки. Предоставяме официална гаранция!

Смяна на брави денонощно 24/7 дни от седмицата.

Ключалката Ви се счупи или решихте да я смените с по-надеждна? Ние ще помогнем!

Ключарите от нашата фирма  SHPERTS сменят брави на входни метални врати. Всеки мобилен екип е оборудван с продукти от повече от 50 качествени компании за брави. На място Ви се избира и монтира нов механизъм. Запечатаният комплект ключове се отваря лично от вас. Приложена е официалната гаранция за продукта и монтажа.

Не можете да смените цялото заключващо устройство, а само цилиндъра на бравата. Винаги имаме на склад нови. Ние ще изберем правилния размер за всяка схема на отваряне на врата, ключ-ключ или въртящ се ключ.

Допълнителни услуги – монтаж на допълнителна защита и поставяне на брава. Ще поставим допълнителна бронирана плоча. При монтажа на немски или италиански модели от 4-то ниво на защита често е необходимо да се подобри мястото на монтиране. Извършваме вграждане във входни метални и интериорни дървени врати.

Трябва да заложите на професионалните ключари, ако искате да няма допълнителни проблеми, свързани с бравите на вратите и тяхното заключване. Предлагаме услуга за аварийно отключване на врати от всякакъв тип! Повикайте ни!