Обръщайки се към ключарските услуги, вие избирате не само висококачествено аварийно отваряне на повредената врата, но и сътрудничество, което се характеризира с пет основни предимства:

Ефективност – след получаване на обаждането, те минава повече от половин час – и ключарят вече стои пред вратата ви с набор от необходими инструменти. Отварянето на самата врата ще отнеме няколко минути;

Приемлива цена – ключарите анализират пазара и знаят разходите и предлагат най-добрите цени пред конкурентите. Използването на съвременните логистични методи, подходящо оборудване и инструменти се предлагат достъпни цени. Цената на услугата зависи от двата основни фактора:

  • Спешност на услугата;
  • Характеристики на вида и сложността на ключалката;

Точност при извършване на аварийните работи. Ключарите работят точно и компетентно, което от своя страна не води до драскотини и други щети;

Висока степен на сигурност – ключарите работят в съответствие с всички правила и стандарти;

Гаранции – гаарантират качество на бързо решаване на проблема.

Аварийно отваряне на брави: Какво трябва да знаете

Аварийното отваряне на ключалката се извършва в присъствието на собственика на апартамента. За това ключарите преди да започнат работа искат да собствениците да предоставят документ, потвърждаващ правото на собственост: паспорт с разрешение за пребиваване, удостоверение за държавна регистрация на обекта, текущ договор за лизинг.

За да се поддържа целостта на вратата и да се реши неприятният проблем възможно най -бързо, се използват най -оптималните методи при работа. Това може да се случи, само ако имате богат опит в работата с ключарски услуги и познания за всички съществуващи технологии. Ключарите ще ви помогнат да се справите с всяко заключване за кратко време. Ще отворят бързо и качествено апартаменти, къщи, офиси, гаражи и други стаи.

Аварийно отваряне на брави и врати

Всеки ден стотици хора са изправени пред ситуация, при която механичната или заключващата система на вратата се поврежда, губи се ключът в най -неподходящия момент и други. В такъв момент не се опитвайте сами да отворите вратата. Това може да доведе до пълна понреда на ключалката и дори повреда на цялата врата. Аварийните ключари  е единственото правилно решение за да се извърши всичко бързо и качествено. В какви случаи се изисква компетентно :

  • Загубен ключ;
  • Повреда на ключа в ключалката;
  • Патрона –задръстен и невъзможно да с епъхне или извади ключа;
  • Вратата на апартамента се затвори, а ключът остана вътре.

Ключарите изпълняват широк спектър от услуги и работят с всички типове ключалки и врати. Квалифицираните ключари извършват услугите бързо и качествено!