Що се отнася до работата на ключарите, има много неща, на които наистина трябва да обърнете специално внимание; Всъщност има толкова много митове, които са били пренебрегвани и повечето от тези митове нямат основа в действителност.
Трябва да се уверите, че получавате необходимите корекции, когато се занимавате с вашият денонощен ключар, за да можете да сте сигурни в нещата, които може да очаквате от него. Трябва да сте наясно каква е реалността и кои са обичайните митове, свързани с тяхната професия.

Има много митове за ключари. В по-голямата си част, ключари са тук , за да ви осигурят честна услуга, когато имате нужда от тяхната помощ. Нека разберем някои от най-честите слухове за ключари, така че да се чувствате подготвени следващия път, когато се нуждаете от такъв.

Ключарите никога не пазят ключови копия

Много хора предполагат, че ключарите съхраняват копия на ключове, така че всеки път, когато ги помолите да ви направят резервен, те могат бързо да го направят от копието , което пазят. Това е просто мит, тъй като повечето ключари просто предоставят ключарски услуги, когато ги поискате – те трябва да имат основание да поддържат постоянен достъп до вашия дом, работа или превозно средство. Когато дадете на ключарят вашия ключ, за да направи копие, те използват модела му като шаблон върху празен ключ и след като са готови , ви ги връщат и двата. Можете да следите целия процес на изработка на ключове, така че да сте сигурни, че не правят друго копие точно по същото време.

Те не извършват само домашни ключарски услуги

Повечето ключари предлагат цяла панорама от мигновени решения, които включват жилищни ключарски услуги, както и автомобилни и търговски услуги. Те не се занимават само с домашни обаждания. Те идват във всеки дом,  с цял арсенал от оборудване, готови да инсталират търговски брави в офиса или дори готови да поправят запалването на автомобила.

24/7- часови денонощни ключарски услуги

В зависимост от това с коя фирма за ключарски услуги решавате да работите, със сигурност с SHPERTS може да намерите ключар  на разположение 24 часа в денонощието . Ключарските аварийни ситуации могат да се случат по всяко време на деня или нощта, така че ключарят на SHPERTS ще бъде на разположение точно когато имате нужда от него.

Степени на инструменти

Ако всички ключари използваха точно еднакви видове инструменти, никой от тях не би се различавал. За да могат ключарите да поддържат предимство сред другите си конкуренти, те трябва да използват най-добрите налични инструменти на пазара, съчетани с абсолютно най-доброто обслужване на клиентите. Един истински велик ключар ще използва широк арсенал от професионални инструменти, за да работи върху ключалки, електронни заключващи системи, лични сейфове, гаражни врати и почти всеки вид заключващ механизъм.

Трябва ли да подменя ключовете или да заменя ключалките си?

Въпреки че е вълнуващо да получите ключовете за новия си дом, важно е да знаете, че сте единственият човек, който има достъп до Вашият имот.

Когато се премествате в нови помещения, не е възможно да знаете кой друг може да има набор от ключове. Направил ли е предишният собственик копия за близки?  Дали ключовете са били изгубени в миналото и са направени дубликати?

Домашните застрахователни компании не изглеждат любезни към хората, които пренебрегват проверката на сигурността на дома или бизнеса си, след като се нанесат. Ако открият, че новият пребиваващ не е предприел необходимите мерки за защита на своя дом, те могат да откажат плащане, ако е направено искане. Това може да ви струва много пари.

Професионалните ключари са тези, които ще ви помогнат във всички въпроси или проблеми, свързани с вашите ключалки. От съществено значение е да получите напълно правилните решения за това, какви могат да бъдат вашите заключващи проблеми, така че никога повече няма да се тревожите за това. Това са важни неща, които трябва да разберете, за да можете винаги да сте сигурни, че никой проблем със заключването не може да ви притеснява отново.