Тези устройства са оборудвани с една от най-мощните защити срещу кражба, но ако се използват неправилно, могат да възникнат проблеми с отварянето.

Инструкции за отваряне на метален сейф Аiko:

Проверка на наличието на батерия в специално обособеното отделение;

Въвеждане на стандартен код като “7-7-7-7” или “1-2-3-4”, посочени в инструкциите, след това натискане на “#” и изчакване на съобщението “Добър”, след което ще трябва да въведете нов код;

Въвеждането на нова парола предполага набор от символа с осем цифрови знака;

Проверка на новата парола само когато вратата на сейфа е отворена, за да се избегнат проблеми с нейното затваряне.

Важно е да запомните, ако новият код е въведен неправилно, се отлага три пъти за неопределено време. Необходимо е да позволите на системата да се рестартира, така че изобщо да не се налага да се обаждате на професионалист-ключар, който да помогне.

За да разберете как да отворите сейфа с механична ключалка – достатъчно е да завъртите ключа докрай, за да задействате сигнала за отваряне на вратата.

Освен това в инструкциите трябва да присъства информация как да отворите сейфа Aiko.

В краен случай, преди да извикате ключарите, е необходимо да изясните инструкциите стъпка по стъпка, без механична намеса, или да получите консултация от магазина, в който сте го закупили.

Как да отворите електронен сейф

Инструкциите стъпка по стъпка за отваряне на сейф с електронна брава включват следните действия:

Използване на специален ключ, който се доставя с устройството;

Ключът трябва да се вкара в специален раздел, който обикновено се намира под специалната емблема.

Друг начин да отворите електронен сейф е да въведете нулева комбинация от шест знака. Тази процедура обаче не винаги работи.

Как да отворите сейф с код

Сейфът с код може да бъде оборудван с ключалки от типа:

Механични;

Електронни.

При наличието на механично заключващо устройство е достатъчно да се въведе кода, който е бил програмиран в системата по време на инсталирането му.

Всяко устройство си има свой собствен код, което означава, че можете да го разпознаете само след представяне на лична карта в магазина, откъдето е закупено.

Електронните брави се отварят с помощта на специален ключ, който се доставя със сейфа.

Отворът за поставяне на отключващото устройство обикновено се намира под специална емблема, завинтена, който може лесно да се развие с обикновена отвертка.

Как да отворите съветски сейф

Може да опитате да въведете шестцифрена комбинация от нули, но ако не работи, трябва да се обадите на специалист – ключар. Същото важи и за моментите, в които трябва да се научите как да отваряте стар сейф без ключ.

Възможно е да се извърши процедура за възстановяване на ключове, когато е необходимо да се разбере как да се отвори стар сейф.

Понякога обаче е необходимо спешно да се намерят документи, които се съхраняват в него, и тогава определено ще трябва да прибегнете до спешно хакване.

По тази причина малко информация е достатъчна за това как да отворите съветски сейф. Във всеки случай е по-добре да се свържете със специалисти с опит.