Знаете ли, че около 20 % от домовете са били разбивани в даден момент? Това е тревожна статистика. Какво може да направите като собственик на дома, за да гарантирате, че домът ви няма да бъде разбит и ограбен?

Е, можете да наемете услугите на ключар в София от фирма shperts.com да подобрите сигурността на Вашия дом.

5 неща, които ключарят може да направи, за да подобри сигурността на Вашия дом

  1. Монтирайте системи за сигурност на места

Наличието на добра система за сигурност е добро средство, когато става въпрос за крадци и престъпници. Повечето крадци избират нисък клас на ключалки или влизат през отворен прозорец. Ако видят, че една къща е силно охранявана със система за сигурност, повечето от тях ще се откажат и ще потърсят по-лесна цел.

Ако вашият дом има остарели брави, помислете за надграждането им със смарт брави. Умните брави са почти невъзможни за избор от разбиване, което прави дома ви по-малко вероятна цел за взлом.

  1. Идентифицирайте слабите места за достъп около дома Ви

Аварийните ключари от фирма shperts.com  редовно биват викани да сменят брави и да обезопасяват врати след влизане с взлом. Ключарите притежават практически познания за най-често срещаните начини, по които се разбиват при кражби вратите. Те използват тези знания, за да направят преглед на сигурността на вашия дом, като идентифицират потенциалните места на пробив и да ви дадат предложения за това как да укрепите тези слаби места.

  1. Инсталирайте ключалки за сигурност на всички прозорци

Прозорците – любимото място за достъп до дома Ви. Повечето собственици на жилища не отделят време или внимание на обезопасяването на прозорците си, както при вратите си. В резултат на това крадците могат лесно да влязат през прозорец, а не през вратата. Какво можете да направите, за да избегнете подобен сценарий? Можете да наемете опитен ключар, който да монтира ключалки за сигурност на всичките ви прозорци.

  1. Направете вашата гаражна врата по-сигурна

Можете да увеличите сигурността на вашия гараж, като монтирате защитен болт или брава към него. Можете също така да гарантирате, че вратата, която води към къщата от гаража, има монтиран болт, за да не допуснете крадците да имат лесен достъп до вашия дом. Светлини с активирано движение по периферията на вашия гараж също ще бъде добро възпиращо средство.

  1. Подмяна на ключалки

Това е особено важно, ако притежавате имот под наем. Колкото и надеждни да са били вашите предишни наематели, препоръчително е да смените ключалките си всеки път, когато напускат дома ви. Това ще ви осигури спокойствие и ще ви помогне да запазите дома или апартамента си от грабеж.

Какво трябва да подобрите за сигурността на дома Ви?

Притеснявате се, че може да станете жертва на взлом? Свържете се с ключарите от фирма  shperts.com. Ние сме ключари за спешни случаи, които ще дойдат на място, за да ви дадат съвети какво можете да направите, за да направите дома си безопасен и сигурен.

При нужда се обадете на телефон: 0888 402 238