Кодовата брава е надеждно заключващо устройство. Където и да се използва – в къща или килер и други места – нейната устойчивост при взлом ще бъде значително по-висока от тази на моделите с ключ.

Такъв заключващ механизъм обаче има и недостатък: собствениците често забравят кода на секретната комбинация.

Методи за самоотваряне

Комбинираната ключалка е сложен механизъм без ключалка, така че е безсмислено да се опитвате да я отворите с помощта на обичайните специални инструменти.

Има няколко вида такива устройства, всеки от които има свои собствени методи за отваряне:

Механична кодова брава. Такъв заключващ механизъм има панел за настройка на ролка или бутон. Отварянето на механично кодово устройство с клавиатура е доста просто, просто погледнете бутоните: най-често използваната цифрова комбинация е износена. Остава само да познаете правилната последователност. Механизмите с ролкови кодове се отварят още по-лесно. В този случай е необходимо да завъртите ролките един по един и да хванете момента, в който щифтът намери своя жлеб.

Панти секретна ключалка. За да отворите бързо такъв механизъм, използвайте следния метод. Необходимо е да изрежете с ножица плоча от тенекия, внимателно да я закръглите в диаметър (трябва да е идентичен с диаметъра на скобата на ключалката) и да я поставите докрай в технологичния слот. По правило се намира между скобата на ключалката и тялото. Сега трябва да положите усилия и да отключите вътрешното резе. Ако всичко е направено правилно, катинарът ще се отвори.

Ключалката с код е устройство, което ви помага да четете кодове. Днес можете да вземете кода с помощта на специални устройства, които автоматично четат шифри. Те обаче имат един недостатък – могат да четат кода само на брави от определен тип.

Ако отварянето на секретните ключалки по тези методи не е било успешно, свържете се с ключарите, които с помощта на професионално оборудване ще отворят комбинирания механизъм от всякакъв тип.

На кого да поверите отварянето на кодовата брава

Има много фирми, които предоставят такива услуги. Но когато избирате, на първо място си струва да вземете предвид условията за сътрудничество и опита на майсторите. Ключарските фирми предоставят такива услуги и са готови да ви помогнат във всяка трудна ситуация при отваряне на заключващи механизми. Ключарските фирми работят:

Денонощно. Обслужване на клиенти в цяла София и Софийска област.

Ако трябва да отворите кодовата ключалка, ключар ще пристигне след 15 минути. Ключарите използват професионални инструменти, което гарантира безопасността на самото заключващо устройство.

Всички видове работи са с гаранция и се осигурява сервизна поддръжка.

Ако не знаете как да отворите ключалката с код, моля, свържете се с ключарите. Той ще пристигне по всяко време на деня и нощта!