Фирма ” shperts.com ” – ние сме една от първите частни ключарски фирми в България с дългогодишен опит в занаята. Занимаваме се с цялата гама от ключарски услуги, отключване на всякакви заключващи се системи, входни метални (стоманени) врати.

Обадете ни се сега или изпратете мейл по електронна поща. Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси, да дадем съвети или решения “до ключ” специално за вашата ситуация.

Можете да замените или поправите ключалката на вратата незабавно в деня, в който се свържете с нашата филма. Имаме какво да ви предложим!

Подробностите са от значение

Търсенето на услуги онлайн отнема минимум време, удобно и просто. Независимо от това, наред с очевидните предимства, там има редица недостатъци: Клиентът не вижда „изпълнителя“ лично. Рискът от попадане в ръцете на измамници нараства, което е особено вярно, когато става въпрос за избора на фирма за монтаж и ремонт на брави.

Избирайки фалшива ключарска фирма, рискувате много:

Вашата безопасност: Виртуалната организация може да крие измамници или разбойници, които във ваше отсъствие проникват в дома ви;

Време и качество на работа: Фирмите „за един ден“ привличат клиенти и след това препродават поръчки на гостуващи работници – непрофесионалисти.

ОГРОМНИ суми, които са обявени за отваряне и след това за подмяна на бравата, без издаване на документи за плащане и извършена работа.

Какво трябва да търся при избора на ключар в Интернет?

Наличието на пълен сайт с добро съдържание. Реномирана фирма се грижи за впечатлението, което прави на клиента и не пести пари за представянето на своите услуги и продукти.

Години на съществуване на фирмата. Колкото повече са те, толкова по-малък е шансът да срещнете измамници.

Когато се обаждате на ключар, обърнете внимание дали телефонният му номер е изписан или не. Обикновено измамниците се обаждат от скрити номера.

Трябва също така да се сигнализира, ако ключарят – майстор е свалил старата ключалка от вратата и е оставил за уж  нова. След това ви начислява сума за нова и за извършената работа при смяна.

Наличието на форма за обратна връзка, телефонни номера, навременни отговори от оператори и диспечери на вашите въпроси.

Наличието на различни отзиви в мрежата.

Дори след като сте уверени, че сте попаднали на надеждни ключарски услуги, някои предпазни мерки за безопасност няма да бъдат излишни.

Проверете от диспечера името на майстора-ключар, който ще пристигне на повикване.

Помолете служителя да покаже паспорт.

Останете вкъщи по време на ремонта.

Когато сменяте ключалки, обърнете внимание на опаковката й: Комплектът ключове трябва да бъде в запечатан плик (в някои случаи с контролни печати или лого на производителя).

Нашата фирма shperts.com съществува от много години. Разполагаме с доверени, висококвалифицирани майстори.

Обадете се сега, попълнете заявление и се уверете в нашата отговорност!