Много от нас вече са запознати с предимствата на системата за отключване на превозни средства, влизане в подземни гаражи или достъп до любимите ни денонощни фитнес съоръжения. Тази система ни позволява свободата да се откажем от неприятностите при търсене на правилния ключ, който само губи време и често ни прави уязвими.

За разлика от традиционните заключващи устройства, системата за сигурност на ключодържателя ви позволява да присвоявате индивидуални кодове на членовете на вашия екип, така че винаги да знаете кой е в сградата, кога влизат и до какви стаи имат достъп. Независимо дали вашият бизнес продава продукти или съхранява основни клиентски данни, можете да бъдете сигурни, знаейки, че активите на вашата фирма (и вашите клиенти) са защитени и ограничени от външен персонал и трафик.

Защо да изберете система за достъп – ключодържател за вашия бизнес?

Тази система за сигурност ще позволи на вас и вашия екип следните предимства:

Контрол на качеството: Тъй като системите за заключване на вратите ви позволяват да задавате индивидуални кодове на различни служители, можете лесно да ограничите или разрешите достъпа до определени зони на вашата сграда или офис.

Както споменахме по-рано, това ви позволява да знаете кой и кога е в сградата. И това също може да ви бъде полезно, ако трябва да прекратите работата на дадено лице. Можете незабавно да промените кода за достъп в акаунта на физическото лице, така че той или тя не може да влезе в сградата след уволнението.

Подобрена сигурност на служителите: Чрез разрешаване на достъпа на екипа ви чрез ключодържатели, вие гарантирате тяхната сигурност във и извън вашата сграда.

Например, ако служителите трябва да работят до късно през нощта, те могат бързо да получат достъп до вашата сграда за по-малко време, вместо да стоят на открито и да търсят ключовете си.

Търсите да подобрите сигурността на вашия офис или търговски площи?

Предлага се богат асортимент от четци на карти, ключодържатели и други интелигентни брави, които отговарят на нуждите на вашия бизнес, както и защита на вашите служители и активи на фирмата:

Безжична мрежова блокировка: Идеална за малки и средни предприятия, тази самостоятелна, достъпна система за въвеждане без ключ може да поддържа до 5000 потребители чрез 3-6-цифрени ПИН кодове или HID прокси карти. Това защитно устройство също е оборудвано със система за контрол на достъпа, така че в случай на нарушение на сигурността можете бързо да изпълните мрежата за заключване и отключване на мрежата, която ви позволява да проследявате и контролирате кой получава достъп и до къде.

Prox Lock с цифрова клавиатура: Забравете рутинната работа с джобни ключове. Системата за сигурно влизане позволява до три метода за ограничаване на достъпа, които включват само ПИН, само карта и ПИН + карта за най-висока сигурност. Превключвайки към тези ключалки, ще можете лесно да добавяте и изтривате потребителите незабавно, което може да ви помогне да спестите пари от изрязване на нови ключове или да повторите ключовете си, когато служител напусне или бъде уволнен.

Заключване на безжична RFID карта: С вградени Wi-Fi® и Bluetooth® възможности, Schlage NDE позволява безжична конфигурация от всяко интелигентно устройство и осигурява автоматични ежедневни актуализации (веднъж на всеки 24 часа), които се изпращат директно от хост софтуера .