Използвайте резервния си ключ

Ако сте мислили предварително, може да имате резервен офис ключ в чантата, портфейла или колата си. Използвайте го, за да отворите офиса, а след това веднага го приберете на мястото му. Последното нещо, което искате, е да загубите резервния ключ или да го заключите в офиса!

 

Помолете за помощ

Имате ръководител, колега или служител с ключ за офиса? Ако е така, започнете да провеждате телефонни разговори. Може да се наложи да отидете да вземете ключа, ако е почивният ден на този човек, но с късмет скоро можете да получите достъп до офиса. Ако сте единственият притежател на ключове, помислете за определяне на някой, който да носи ключ в бъдеще. Ако сте собственик на бизнеса, можете дори да решите да дадете резервен ключ на съпруга / та си, пълнолетно дете или доверен приятел.

 

Потърсете алтернативен запис

Проверете задната врата и прозорците, за да видите дали нещо е останало отключено. Нахлуването в собствения ви офис може да не изглежда много делово, но може да е добър начин да влезете бързо вътре. Разбира се, ако намерите начин за влизане, потенциалният крадец също може да го намери, така че не забравяйте да си осигурите тази входна точка, след като го използвате.

 

Обадете се на доверен ключар

Ако нямате друг начин да влезете в офиса си, обадете се на доверен местен ключар. Той или тя може лесно да влезе във вашия офис и да ви направи нов ключ, ако е необходимо. Това е и чудесно време да прегледате цялостната сигурност на вашия офис и да планирате всички подобрения, които може да са ви необходими.