Има много неща, които трябва да се вземат предвид, когато купувате ключалки или комплект за заключване, независимо дали това е вашият първи набор за заключване или ъпгрейд:

  • Искам ли това да бъде моят професионален набор?
  • Имам ли нужда от нещо само за лични спешни случаи?
  • Интересувам ли се повече от цената или качеството?
  • Това ще бъде ли моето хоби или професията ми?
  • Какъв тип ключалки трябва да мога да отворя?

Просто казано, има много променливи при вземането на решение на коя марка на ключарски инструменти да се спрете .Този списък ще очертае плюсовете и минусите на най-добрите марки в бизнеса. Съществуват и някои ключови, които ще бъдат полезни при разбирането на качествата на продуктите.

  1. SouthOrd

SouthOrd прави най-универсалните привлекателни предложения. Те са една от най-достъпните марки на пазара и правят качествени решения. Качеството ще се различава леко в зависимост от типа набор, който купувате, но те винаги ще се представят добре . Перфектен за начинаещи до средно ниво и след като сте свикнали с усещането за тези инструменти, може да се окажете, че ги използвате с професионални качества.

  1. Secure Pro

Secure Pro прави някои от най-евтините решения в бизнеса. Достъпността им ги прави идеални за начинаещи или просто за любители. Тяхният Credit Card Lock Pick комплект работи и въпреки че не може да издържи теста на времето, той е идеален за спешни случаи. Техните стандартни комплекти идват с твърди пластмасови дръжки, които са доста удобни и ви позволяват да усетите обратната връзка. Формата на вълната на дръжката е ергономична и се вписва добре в ръката, но дръжката не се простира, за да покрие дръжката на инструмента. Инструментите, които идват в комплекта, всъщност са доста добри за цената, а дори ключът за опъване в комплекта “Кредитна карта” е доста здрав. Не можете да победите цената като тя ви дава функционалност, но не и дълголетие.

  1. GOSO

GOSO има широк спектър от единични болтове, които дават разнообразна достъпност за заключване. Те също имат специализирани инструменти за отваряне на автомобили, които са в отделни комплекти или могат да бъдат закупени поотделно. Ключовете за опъване са във всички форми и размери и са много високо качество. Компанията също така прави много елегантни и сигурни калъфи, които придружават техните комплекти. Много гъвкав комплект, който ви дава диапазон за справедлива цена.

  1. Hudson Lock, LLC

Повечето комплекти за ключарски инструменти Hudson Lock идват с дубликати от един и същи тип. Винаги е по-добре да имате повече инструменти, отколкото да имате по-малко и това ви позволява да замените счупени или повредени инструменти с такива, които имат същите характеристики . Качеството ще варира в зависимост от вида на инструментите, които купувате. Инструментите са налични както в пружинна, така и в неръждаема стомана. Пролетната стомана е по-малко трайна и ще корозира, но не е драстично по-ниска в сравнение с инструментите от неръждаема стомана, стига да се грижат добре за нея. Hudson Lock използва и по-тънки метални части, които могат да бъдат по-малко здрави, но позволяват по-добър достъп до европейските ключалки. Куките, които са на някои от единичните болтове, са склонни да са малко дълги и може да се наложи да се подадат в зависимост от вашите предпочитания Калъфите на компанията са добре изработени, с тесни шевове и здрава тъкан . Всичко това е много стандартен набор от инструменти, които се необходими повече на европейските ключалки.

Заключение

Независимо дали сте начинаещ, любител или работещ професионалист, има комплект за ключарски услуги и за вас. Някои комплекти ще обслужват една група по-добре от друга, така че не забравяйте да проверите какви инструменти получавате и за какво могат да се използват. Уверете се, че сте в съответствие със закона, когато решите да инвестирате в комплект за ключалки и винаги внимавайте, когато усъвършенствате някой от инструментите си. Внимавайте, когато работите с инструментите, така че да не навредите на ключалката . Винаги работете в рамките на законите и не забравяйте да се насладите на изкуството.