Ключът на домофона, все още са най-честите защитници на входа на жилищната сграда от посещение на неканени гости.

Вземането на ключове за домофоните е бърз процес, но изисква теоретични знания, практически умения и специално оборудване за четене и код. Не всички фирми са оборудвани с подобни машини. Ние сме една от първите частни ключарски фирми в България с дългогодишен опит в ключарските услуги в София и разполагаме с цялото необходимо оборудване за подобни манипулации.

Разнообразие от ключове за домофон

Най-популярният модел на устройството за отваряне на достъпа е така нареченият  таблет, който представлява пластмасов корпус с прикрепен метален носач. Производителите на тези ключове-са известни марки като Metacom, DALLAS, CYFRAL, ELTIS, VIZIT – правят ключове, които са почти неразличими визуално.

Въпреки това, методът на прилагане на шифъра и самите кодове са различни, така че само специалист може да определи производителя и, в зависимост от това, бързо да направи ключ. Оборудване, конфигурирано за криптиране на всяка марка – нашата компания ще се справи с процеса на прекодиране или създаване на нов образец, който отнема няколко минути. Но има и други типове дублиращи се ключове за домофон.

 • Не е необходим главен ключ.
 • Работим с домофони на известни компании.
 • Правим прости ключове.
 • Правим копия на електронни безконтактни карти.
 • Ключ за високо качество и бързина на домофона.

Фирмата предлага на физически и юридически лица помощ при производството на нови ключове за достъп. Ако по-рано въпросът “Къде да се направи ключ за интерком” предизвикваше естествена тревога,сега е необходимо само се свържете с организацията, която инсталира устройството, и да отидете в офиса, за да попълните заявление за извършване на услугата.

Сега няма нужда да чакате с дни. Свързването с ключарите от нашата фирма ще ви позволи да получите желаните услуги в подходящото време. Какво предлагаме:

 • Работим с всякакъв вид домофонни ключове.
 • Производството се извършва с модерни европейски машини.
 • Възможни ключове за прекодиране.
 • Минималното време за изпълнение на всяка поръчка.
 • Приемливи разходи, които не се отразяват на бюджета.
 • Всички видове продукти и услуги са оправдани.

Въпросът “Колко струва да се направи висококачествено копие на ключа?” Не трябва да засяга клиентите: Нашите цени са доста разумни, по-ниски от средните в София. В същото време времето за изпълнение на поръчките е по-кратко, а нивото на обслужване е по-високо.

Ключовете, инсталиране от нашите професионалисти, перфектно служат на собствениците в продължение на много години.

Изработване на ключове за домофон

Това е отговорен и важен процес, на който не трябва да се доверявате на съмнителни аматьори в близост до вашия дом, защото може да получите продукт с ниско качество, който няма да трае дълго време. Редовните клиенти на компанията “shperts.com” знаят, че по отношение на надеждността и качеството на произвежданите от нас продукти няма да ви създадат проблеми.