Компанията shperts.com сме една от първите частни ключарски фирми в България с дългогодишен опит в занаята. Занимаваме се с цялата гама от ключарски услуги – производството на ключове за врати от всякакъв вид, за кратко време и на конкурентни цени. Защитете имота си, като предпочитате висококачествените и трайни ключове, създадени от нашите професионалисти с повече от 20 години опит.

Може да се изисква дубликат в случай на кражба, загуба, повреда, липса на комплекти. Въпреки това, големите компании – производители на устройства като Mul-t-Lock, Mottura, Securemme и други, ги предпазват от копиране, така че дубликат може да се направи само в оторизиран сервизен център, използвайки карта с индивидуален потребителски код.

При нас можете да поръчате всички видове ключове – от обикновени (от всяка сложност) до собственически, защото имаме официалните права да произвеждаме устройства от всякакъв вид. Брави за врати за офис и дом, ако загубите оригинала, тогава можем да го пресъздадем от снимка или модел на ключалката. Повредените копия често са възможни за възстановяване с помощта на специално оборудване. В случай на големи или трудоемки поръчки, ние правим пътуване.

Отличната технологична база им позволява да извършват работата с най-висока точност, ако е необходимо, да я модифицират ръчно, като запазват гаранцията на производителя. Това се отнася не само до популярния цилиндър (с ларва и щифтове на пружините) и лост (в който издатините натискат плочите – лостове преди да заемете желаната позиция), но също така и всички видове електронни устройства.

Създаване на ключове за банкови клетки

Потребителите на банкови клетки запазват най-ценните неща в тях: Документи, бижута, ценни книжа и пари. Банковите трезори са помещения с максимална степен на защита, а при избора на организация трябва да се обърне внимание на неговата бизнес репутация. Изработване на ключове за банкови клетки. Наемането на клетки изисква определена процедура с някои нюанси. Тя включва посещение в банката с документи за самоличност и документи за отдаване под наем, след което на клиента се връчват ключовете. В изпълнените документи, по-специално, уточнете правилата за достъп до хранилището и отговорността на клиента.

Най-често срещана е практиката на два ключа, когато се издава на клиента на услугата, а другият остава в банката. Втората опция, когато и двата ключа се издават на клиента, е по-рядко срещана. Финансовите институции не се насърчават да правят дубликати, така че договорите обикновено предвиждат санкции за загубата на ключ или факта, че той е копиран от него. Размерът на санкцията се определя, като се вземат предвид всички разходи по откриването на сейфа.

Цената на тази услуга се договаря индивидуално, тъй като цената на заготовките за различни заключващи системи може да се различава няколко пъти.