Необходимостта от използване на метални входни врати е отдавна. Старите дървени врати не се справят със задачата да предпазят дома от нападения и външни лица.

Производството на метални входни врати отдавна премина от частни търговци с фирмено производство, до големи компании със серийно производство. И във всеки регион има големи производители. Подходът за избор на врата е индивидуален, но списъкът с критерии за подбор е един и същ за всички.

Началото на търсенето обикновено започва с проучване на мненията на приятели и познати, които вече имат метални входни врати. Те ще ви кажат къде да купите, от кой производител. Те ще ви кажат, след като използвате известно време, на какви нюанси трябва да обърнете внимание.

В Интернет можете да намерите много информация и отзиви за конкретен производител и неговите продукти. На различни форуми, сайтове и ресурси купувачите споделят своите впечатления.

В специализираните магазини, продаващи врати се обърнете към консултанти. Ако консултанта с голям ентусиазъм и във всички цветове описва представените продукти, тогава могат да се направят два извода. Той е некомпетентен и неговата задача е да продава. Или зад много малки добродетели крие значителни недостатъци. Ако консултант, без да прибягва до професионални термини, говори с прости думи за продукта и е лесно да се ориентирате в него, тогава такива продавачи няма какво да крият.

Производителите, гарантиращи качество чрез излагане на образци на продукти, винаги запознават купувача с дизайна и устройството. За да направите това, те имат напречно сечение на крилото на вратата. На среза можете да видите какво има вътре (усилватели, звукоизолация и т.н.), каква е дебелината на предния лист.

След като изслушате консултантите, трябва лично да проверите комплекта на вратата. Отворете и затворете заключващия механизъм няколко пъти, вратата, завъртете и дръпнете дръжката, почукайте. Висококачествено крило на вратата, изработено от дебел метал. Снабдена с топло и звукоизолация трябва да издава скучен звук. Висококачествените фитинги не скърцат и не се задръстват. Бравите не засядат. Дръжката не виси. Наличието на няколко контурни уплътнения предпазва от навлизане на мръсотия и прах във входа.

Правилно подбраната, висококачествена метална входна врата може да служи дълги години.

В нашата фирма можете да поръчате услуги за монтаж или повторно монтиране на входни метални (стоманени, железни) врати. Всяка конструкция на еднолистна, двулиста, люлееща, плъзгаща се.

Извършваме и заваръчни работи, свързани с преваряване (преинсталиране), подмяна на панти на вратите. Не всички случаи изискват подмяна на пантата на металната входна врата. Някои модели панти на вратите могат да бъдат поправени. Например, сменете лагера между триещите се повърхности на пантата на вратата.

Предимства при избора на нашата фирма:

Ние сме на пазара на този тип услуги от доста време. През това време извършваме много работа, свързана с монтажа на нови и демонтирането на стари заключващи устройства. Нашите ключари винаги правят предварителна оценка на влошаването на механизма. В случай, че е достатъчно да извършим ремонтни дейности, ние информираме нашите клиенти за това.

Нашите цени за предлаганите услуги са прозрачни и разумни и са едни от най-конкурентните в града. Ето защо, ако се нуждаете от монтаж на заключване, като се обадите и извършите обаждане до фирмата shperts.com, няма да загубите. Работим не само с физически лица, но и с юридически лица. За удобство на нашите клиенти работим денонощно. Ние разбираме, че смяната на ключалката може да се наложи много спешно, затова извършваме спешни пътувания до посочения адрес. Това е особено важно в студен сезон, когато собственикът на апартамента не може да влезе в дома си.