Всеки собственик на жилище трябва да има възможността за дистанционно управление на гаражната врата на дома. Не само е въпрос на удобство, но също така и на сигурност. Независимо дали текущата система е готова за ъпгрейд и дали тепърва ще инсталирате нов контрол на нея.

Опции за безопасността на гаражната врата:

Сред тези варианти се включват клавиатурни контроли, ръчни и дистанционни управления и ключодържателни предаватели. Има предложения и за системи за влизане без ключ, които могат да бъдат програмирани да отворят вратата на гаража просто чрез четене на отпечатъка ви и на тези и на членовете на семейството.

В допълнение към отварянето на гаражната врата е възможно да се помисли и за инсталиране на монитор, който допълнително ще помогне за сигурността и защитата. Защо? Статистиката показва, че вие и даденият имот е по-малко вероятно да бъдете нападнати и ограбени, ако крадецът види охранителна камера. Безспорен факт е, че камерите плашат крадците. Затова са налични безкрайни избори от охранителни камери за всеки тип човек и всеки вид собственост. Не забравяйте да помислите следното преди да закупите или питате за камера: подходящо място във вашия дом, гараж или офис и дали има пешеходен трафик наблизо, къде е най-големият риск от кражби и дали искате скрита или показна камера.

Към днешно време съществува опция гаражната врата сама да се отваря и затваря само като наближите или се отдалечите. Някои от професионалните ключарски услуги предлагат дори лазер за помощ при паркиране. Устройството ви гарантира всеки път перфектно паркиране след като си влезете в гаража.

Всеки един от контролите на гаражните врати е ръчно избран и предоставен за най-добрата сигурност, комфорт и безопастност. Както при всички продукти за дома и сигурността, така и при тези за гаражите има подробни инструкции и могат да се инсталират самостоятелно или в комплект с някоя друга услуга.

Ако имате неясноти и въпроси или проблеми със заключването на гаражната врата, се обърнете към ключарски технически екип за поддръжка.