Ключарски и автоключарски услуги от Shperts.com

Ние сме една от първите частни ключарски фирми в България с дългогодишен опит в занаята. Занимаваме се с цялата гама от ключарски услуги, а именно отключване на всякакви заключващи се системи, монтиране на брави и патрони, изработване на ключове, преработване на брави от касови на секретни със защита и бронировка. Работим с всички налични на българския пазар, лицензирани вносители на заключващи се механизми и обков – дръжки, шпионки, розетки.

Целта на фирмата и нашите ключари е да Ви предлагат професионална ключарска помощ, като се стараят да получавате най-доброто обслужване в сферата.

В нашите ключарски ателиета има богат избор за направа на ключове, аксесоари (дръжки, брави, патрони, катинари, ключодържатели, розетки, бронировки и други).

При посещение от наш служител, по повод аварийно отключване (счупен език на брава, счупен ключ, загубен ключ, блокирал механизъм на брава), ще бъде избран най-подходящият и адекватен начин за отстраняване на проблема, като освен това гарантираме, че служителят извършващ услугата ще се старае максимално да запази интериора и отделните компоненти на вратата Ви.

Ключарите ни са на Ваше разположение 24 часа в денонощието.Служителите ни реагират на повикването на посочен от Вас адрес, в рамките на 30-45 минути. Обслужваме всички квартали на София.

При въпроси относно подсигуряване на Вашето жилище, може да се обадите на посочените телефони, за да се уговорите с наш ключар за оглед и консултация спрямо желанията Ви за нивото на заключване, което си изберете. Ще получите професионално мнение, съобразено с всички критерии и особености на Вашата врата.

С дългогодишния ни опит в сферата на ключарския занаят сме успели да наложим едни от най-достъпните цени на пазара. Нашата цел е съотношението между цена и извършена ключарска услуга да е максимално адекватно и съобразено.

Защо да изберете нас?

25 години опит в ключарските услуги!

0+
Отключени брави
0+
Отключени коли
0+
Прекодирани брави
0+
Години опит в отключването