Бравите осигуряват защита на домовете и семействата от крадци и нарушители.

През последните години има цифрова технология – doorlock. С тези нови видове брави, които са на разположение за вашите нужди, може да се направят някои изследвания. Ще направим списък и сами ще определите кои ключалки са най-подходящи за дома, офиса, къщата ви и т.н

Всяка от ключалките има своите предимства и недостатъци, които трябва да бъдат претеглени, като се обмисли кой е най-оптималният и хубав вариант.

  1. Обикновена ключалка

Ключалката и бравата в класическия си вид изглеждат добре и  са доста евтини. Това е най-простият тип, при който има най-голям шанс да изгубите ключа.

  1. Заключване с долния език

Малко по-сигурен начин от този с обикновената ключалка и е също евтин вариант. Страда от същите слабости, както по-ниско качествените. Може лесно да се отключва от крадци и ключът да бъде изгубен. Също така се създава една допълнителна стъпка в процеса на отключване.

  1. Отваряне с код

Сигурен метод за заключване на вашия дом. Понякога собствениците на жилища са критични към този метод, защото не оценяват докрай качествата му. Осигурява се лесен достъп от самите живущи и в краен случай или по някакъв повод могат да дадат цифровата комбинация на приятелите и семейството, като ги освобождава от това да се притесняват за дадените им ключови копия. Устойчиви са на климатични щети.

  1. Брави с пръстови отпечатъци

Тези брави са изключително сигурни и разполагат с лъскав, хладен и футуристичен вид. Само хората с припознати пръстови отпечатъци са в състояние да отворят вратите. Недостатък е, че са уязвими на времето.

  1. Smartphone брави

Изглеждат впечатляващо и са за истински ценители качественото. Управляват се с помощта на електронно устройство и тези типове заключващи се механизми са податливи на промяна на времето.

  1. Оптимална сигурност в дома

Има ли сигурни врати, крадците могат да използват и алтернативни методи. Например прозорците. За да увеличите вашата сигурност в дома помислете за цялостна технология за защита на жилището си и се обърнете на професионалните ключари SHPERTS.