С течение на времето и най-качествените заключващи механизми се повреждат. Това може да се дължи на външни фактори: висока влажност на въздуха, излагане на повишени температури, както и вътрешни фактори, свързани с бързото износване на механизма поради неправилна, груба работа или използване на повреден ключ.

Ако имате умения да работите с ключарски инструменти и основни знания по отношения на заключващите механизми, тогава разбира се, винаги може да спестите пари и да се опитате сами да поправите повредата.

В някои случаи това е допустимо и може би дори е възможно, например: ако езикът спре да работи, трябва да оправите кутията или самата врата, а може би проблемът е в пантите и трябва да ги затегнете. Ако причината за повредата е в заключващият механизъм на ключалката на цилиндъра, тогава трябва да замените ларвата, за да работи както преди. Но дори и такива на пръв поглед не сложни манипулации, понякога поради липсата на специални инструменти или неправилни действия, могат да доведат до още по-големи щети и тогава със сигурност не може да се справите без опитните специалисти – ключари.

Нашата фирма shperts.com може да реши всичките ви проблеми, свързани с бравите и тяхното заключване.

Често се налага да ходим да отстраняваме проблеми след неправилен ремонт на заключването. Понякога се случва, че един прост ремонт вече не е достатъчен и може да се наложи да се смени ключалката на вратата или, още по-лошо, да се смени входната врата.

Самостоятелният ремонт – подмяна на брави, ларви, отваряне, поставяне и други манипулации със заключващи механизми може да доведе до неприятни последици и значително да увеличи разходите ви. Освен това подмяната на ключалката без инструмент, без опит и знания ще отнеме много повече време и няма гаранция, че ще поставите ключалката правилно, така че тя да изпълнява своите функции 100%.

Имате ли нужда от пълна подмяна на ключалката?

Вратите са наша прерогатива и задължение. Ние помагаме при ремонт, при отстраняване и при монтаж на брави. Ние ще ви консултираме коя ключалка е най-подходяща за вашата врата и какъв заключващ механизъм да изберете въз основа на функциите, които ще изпълнява ключалката.

Ние предоставяме: подмяна на брави в апартамент, офис, гараж, склад, селска къща, подмяна на брави в метална врата, дървена или пластмасова, в интериор, в сейф – извършваме бързо, ефективно и надеждно.

Ако не знаете какъв точно е проблемът с ключалката, обадете ни се по всяко време на телефон  0888 402 238, ние ще ви посъветваме безплатно.

За ваше удобство работим ежедневно и денонощно.

Обадете се сега!