Основните видове защита за заключващи системи включват бронирани плочи. Всички си представяме как изглежда сърцевината на патрона с личинка. Най-лесният начин да го отворите е да пробиете дупка вътре. Това ще доведе до унищожаване на механизма и вратата може да се отвори с всеки детайл с подходящ размер. В същото време няма значение колко сте закупили устройството. Свредлото еднакво добре отваря всеки от тях.Най-лесният начин да се премахне възможността за това е да инсталирате бронирана плоча. По принцип това е единствената цел на тази част.

Когато купувате врата с инсталирано заключващо устройство, не забравяйте да попитате продавача за наличието на броня или плоча на бронята върху кутията и ларвата на бравата. Ако няма защита срещу хакване, не отлагайте инсталирането на това устройство за дълго време. Това ще повиши сигурността на вашата врата.

Монтаж на бронирани плочи

Това са обичайните метални плочи, които се наслагват отгоре като защита. За техните крепежни елементи използвайте винтове с диаметър до 5 мм. Такава защита не е добра защита, тъй като може лесно да се премахне с конкретен инструмент. Но е доста проста за монтаж.

Вградена – сложен тип защита на механизма на вратата. Както подсказва името, в този случай тя е потънала в повърхността на вратата. Има модели не само за защита на брави на цилиндри. Има по-сложни продукти за нивелири. Монтирането на всички модели от този тип е сложна работа, която могат да свършат само специалисти. Дори да сте добри в механиката, най-добре е да не го правите сами.

Под формата на дръжки на вратите на ниво, което в същото време е и протектор. Те могат да бъдат причислени към междинния вариант. Но в същото време някои от продуктите могат да осигурят 4 клас защита.

Нашите експерти имат дългогодишен опит с бронята, бронираните плочи и дръжките на вратите от различни производители. Ето защо можете да ни поверите монтажа на трудни бронирани плочи за нивелири. За да се обадите на специалист, просто е необходимо да се обадите на посочения в сайта телефонен номер.

TOP SYSTEM може да има 4 различни височини и се предлага с подвижен декоративен капак. Ключовият отвор е защитен от въртяща се подсилена шайба от манганова стомана с дебелина 12 мм.

НИВОТО тази серия се състои от 2 отделни елемента, осигуряващи надеждна защита на ларвата, специалният дизайн на облицовката и стоманената защитна шайба създават сериозна пречка срещу избиване.

Основните защитни подложки от тази серия, въпреки по-малко сложната им конструкция, имат защитна шайба върху отвора на ключа, който предпазва ларвата (цилиндъра) от чукане и пробиване.