Павлово е квартал в южната част на София. Кварталът граничи с бул. „Цар Борис III“ на северозапад, с бул. „Никола Петков“ на юг, и с бул. „Братя Бъкстон“ на изток.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Павлово“- София.

Монтаж на вградена брава Cisa от ключарите на фирма SHPERTS

Монтирането на брава на врата не е трудна задача за човек, който има нужните умения и знания, подходящи за случая. И специален случай заема – монтирането на вградена брава Cisa. Горни части, крепежни елементи, списък с аксесоари на опаковката помагат дори й на домашния майстор да инсталира правилно бравата Cisa. За това обаче трябва да знаете общите правила за поставяне на брави във врати с различно качество, изработени от различни съвременни материали.

Производителите на брави, представители на службата за сигурност препоръчват инсталирането на две брави на вратата с различни механизми и нива на секретност.

Електромеханичните брави Cisa най-често се монтират на врати като допълнителен механизъм за защита на помещенията. В допълнение, тези брави са идеален вариант за сигурност на офиса.

При подмяна на остарял модел брава с нов, по-модерен и с висока степен на сигурност, трябва да се има предвид, че най-малкото несъответствие в местата за пробиване е недопустимо, или ще е необходимо да се намери друго удобно място за монтаж, или допълнителни мерки за укрепване на крилото на вратата.

Тази работа трябва да бъде поверена на ключарите, които познават бизнеса в детайли и имат необходимия професионализъм и умения за да гарантират сигурност на домя Ви.