В последно време Люлин стана град в града. Това налага необходимостта от денонощен ключар. Може би си мислите, че за какво ви са денонощни ключарски услуги. Само си помислете колко пъти ви е заяждал ключа на апартамента, офиса или колата ви. Помислете сега, ако това се случи в малките часове на нощта и ключът просто се счупи. Какво бихте направили? Разбира се, че бихте потърсили денонощни ключарски услуги.
Ние от SHPERTS предлагаме именно такива ключарски услуги. Без значение дали става въпрос за счупен ключ или изгубен, ние ще дойдем до вас в рамките на половин час. До нашето идване, вие ще сте получили съвети какво да правите. Важно е да не се паникьосвате и да запазите спокойствие. След като ключарят приключи своята работа, можете да го попитате за всичко, което ви интересува.

При работата си влагаме професионално и лично отношение към всеки един клиент. Също така, използваме и най-модерните технологии в тази сфера.

Не на последно място, винаги можете да ни потърсите в нашите ателиета. Там вие ще получите безплатна консултация за всеки един важен за вас въпрос. Можете спокойно да си извадите дубликати или пък да изработим чисто нов ключ, ако сте изгубили оригинала.

Занимаваме също и с денонощни автоключарски услуги. Ако имате проблем, просто ни се обадете. При идването на автоключар бъдете готови да предоставите документите за собственост на автомобила. Професионалистът е длъжен да го направи. След като докажете, че автомобилът е ваш, може да пристъпите към решаването на проблема.

Както и преди сме казвали, не викайте близки или приятели. Те не могат да решат проблема и много често го усложняват.

Цените ни са също достъпни и са съобразени с всеки бюджет. Така че, можете да очаквате професионално отношение и в тази част.

Това, което трябва да направите е да ни се доверите  и да дойдете при нас, когато имате проблем или пък за консултация. Очакваме ви!