Качествени ключарски услуги от SHPERTS в квартал Люлин 10. Нещо повече ние работим денонощно. Това означава, че можете да ни се обадите по всяко време или да посетите нашето ателие.

От нас можете да очаквате професионално и коректно отношение във всеки един проблем. Счупените ключове или пък забравените такива са ежедневие за нас. Много от тези проблеми можеха да се решат, ако просто си извадите дубликат предварително.

Можем да ви помогнем и със секретни брави и сейфове, ако имате проблем с отварянето. Също така, можем и да ви сменим цялата заключваща система със секретна.

Разполагаме и с професионален автоключар в Люлин 10, който също е денонощен. Ако си забравите ключа в колата и той се заключи, или се счупи в ключалката – не се паникьосвайте. Позвънете ни и ние ще сме при вас до половин час. За разлика от председателството на марката ние ще ви спестим доста пари и време. Също така, можем да ви извадим и допълнителен ключ за колата ви на достъпна цена.  Какъвто и да е проблема, нашият автоключар ще изисква от вас документите за собственост на автомобила.  След като докажете, че той е ваш, можете да преминете към решаване на проблема.

Много хора си мислят, че професионалните автоключари са скъпи, то това не е така. Можете да дойдете в ателието и да се запознаете с нашите цени. Ще видите, че те са повече от достъпни, дори и за много сериозни неща, като смяна на заключваща система, секретна такава и много други неща свързани със заключването.

При проблем в Люлин 10 просто ни се обадете и ще видите, че ние сме точните хора за вас. Доверете ни се! Станете част от нашето голямо семейство на доволни клиенти! Очакваме ви!