Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в квартал „Стефан Караджа“, София, денонощен ключар в квартал „Стефан Караджа“, Ключар в квартал „Стефан Караджа“

Квартал „Стефан Караджа”, заедно с кв. „Хаджи Димитър” са едни от предпочитаните жилищни квартали на София. На запад граничи с кв. „Хаджи Димитър”, на юг с кв. „Сухата река”, на изток с кв. „Левски-Г”, а на север с кв. „Малашевци” и Индустриалната зона.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Стефан Караджа“- София.

Функционалността на дръжката на вратата зависи от това как е закрепена към крилото на вратата.

За да закупите правилната дръжка за врата следвайте препоръките!

Според метода на закрепване към вратата дръжките се разделят на:

  • за дървени врати;
  • за стъклени врати;
  • за профилни врати;
  • за масивни метални врати;

Монтирането на дръжки на профилни врати заслужава специално внимание. Дизайнът на дръжките, методите за тяхното закрепване на вратата се различават значително в технологията на работа от дървените врати. Зависи от плътността на материала – PVC, алуминий, стомана, от конструктивните особености, от геометрията на профила.

Дръжките на люлеещи се и плъзгащи се врати имат свои собствени характеристики. Тук изборът на дръжка зависи от вида на ключалката, монтирана на вратата. В този случай вратата може да бъде оборудвана с бутащи или стационарни дръжки.

Особено важно е да се има предвид, че дръжките на вратите за натискане по отношение на параметрите на дизайна и формата на ключалката трябва идеално да съответстват на типа ключалка, монтирана на вратата.

В същото време заключващите системи са разделени по производители и по определени видове конструкция:

Дръжки за бутане с масивна подплата. При избора на такава дръжка е необходимо да се вземат предвид няколко параметъра:

  • централно разстояние;
  • ширина на облицовката;
  • размери на щифта;
  • изрезка за ключалка.

Дръжки с отделни подложки. При избора на такава дръжка се взема предвид ширината на наслагванията.

При избора на дръжки за врати много купувачи поставят фактора функционалност и фактора привлекателност на еднакво важни места.