Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в квартал „Република“, София, денонощен ключар в квартал „Република“, Ключар в квартал „Република“

Република е жилищен и комерсиално-промишлен квартал на София. Неофициално разделен на кв. Република – попадащ в район “Люлин” и кв. Република 2 и Толева махала – попадащи в район “Връбница“.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Република“- София.

Дългоочаквана новина!!!

Уникална електронна писалка “Mul-T-Lock” Code-it®

Електронна кодова писалка “Mul-T-Lock” Code-it®. Това е иновативно решение, което просто и ефективно решава проблемите с безопасността на имуществото. Вграденият в дръжката механизъм позволява автоматично заключване на вратата с просто затръшване и отваряне с персонален код.

Писалка с електронен код – сигурно заключва стаята, намалявайки риска от кражба при краткотрайно отсъствие. За използване в офиси, лечебни заведения: клиники, болници, медицински центрове. Образователни и спортни институции: институти, училища, спортни центрове.

Мнението на експертен ключар може да се изплати многократно. Нашият екип от ключари има задълбочени познания в монтажа на иновативни брави като – Електронна кодова писалка “Mul-T-Lock” Code-it®. За да сте сигурни, че ще работи безпроблемно, доверете се на професионализма на ключарите от фирма SHPERTS. Ще получите и гаранция при монтажа.