Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в квартал „Медицинска академия“, София, денонощен ключар в квартал „Медицинска академия“, Ключар в квартал „Медицинска академия“

Квартал “Медицинска академия” се намира в близост до стария център на София. Кварталът се състои основно от малки и тихи улици с просторни зелени площи. Кварталът граничи с квартал Крива река.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на квартал „Медицинска академия“- София.

Какви са правилата при избора на ключалката на входната врата?

Когато купувате брава, първо трябва да решите кой тип й подхожда най-добре както по отношение на монтажа, така и по отношение на вида на заключващия механизъм. Не забравяйте да вземете предвид в каква посока се отваря вратата и изберете подходящата ключалка – дясна или лява.

Купете универсални брави: те са подходящи както за десен, така и за ляв монтаж. След това трябва да решите кой клас сигурност на механизма ще й подхожда. Разбира се, колкото по-висок клас е, толкова по-добре.

Препоръчително е да монтирате поне две брави на входната врата. Нека един от тях е на ниво, не по-ниско от третия клас на сигурност. Друг може да бъде цилиндър, по-нисък клас, като втория клас, може да е електронен. Под такава защита ще се чувствате уверени и спокойни.

Ако избирате между ключалка с проходен отвор за ключ и устройство, оборудвано с удобна въртяща се дръжка отвътре, тогава е по-добре да спрете на първия вариант. В този случай можете да оставите ключа в отвора, като го завъртите вертикално и това ще увеличи защитата срещу кражба.

За да повишите нивото на сигурност на вашия дом и да не се притеснявате за безопасността на собственото си имущество, изберете комбинирани или двусистемни заключващи механизми.

В допълнение към оборудването на апартамента или къщата със сигурна ключалка, трябва да използвате алармена система или паник бутон.

Повикай ключар от фирма SHPERTS. Разполагаме с екипи във всички квартали на София и областта. Ключар ще пристигне до 25 минути на адреса! Ще Ви помотнем при избора на ключалката на входната врата.