Работим денонощно 24/7 – Аварийно отключване на всички марки брави в квартал Килиите, София, денонощен ключар в квартал Килиите, Ключар в квартал Килиите

Килиите – район Килиите е вилна зона в подножието на Витоша. Разположена е на юг от кв. Княжево, от юг и изток граничи с планина „Витоша”, а от северозапад с бул. “Цар Борис III”. От квартала се разкрива прекрасна панорамна гледка към „Люлин планина”.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията на вилна зона Килиите – София.

Поставяне на допълнителна бронирана плоча

Основните видове защита на заключващите системи включват бронирани плочи. Всички си представяме как изглежда ядрото на замък с ларва. Най-лесният начин да го отворите е да пробиете отвор вътре. Това ще разруши механизма и вратата може да се отвори с подръчен инструмент с подходящ размер. В същото време няма никакво значение за колко сте закупили устройството. Бормашината е еднакво добра при отварянето на всеки от тях. Най-лесният начин да премахнете възможността за това е да поставите бронирана плоча. По принцип това е единствената цел на тази част.

Когато купувате врата с монтирано заключващо устройство, не забравяйте да попитате продавача за наличието на бронирана плоча върху тялото на ключалката и ларвата. Ако няма защита срещу хакване, тогава не отлагайте монтажа на това устройство. Това ще подобри сигурността на вашата врата.

Монтаж на бронирани плочи

Бронираните плочи са по-сложни конструкции, които се предлагат в няколко вида:

  • Външни – най-простият. Те са обикновени метални пластини, които се наслагват върху ключалката. За тяхното закрепване се използват винтове с диаметър до 5 mm. Такава защита не е добра защита, тъй като може лесно да бъде премахната с подходящия инструмент. Но е доста лесен за инсталиране.
  • Вградени – сложен тип защита на механизма на вратата. Както подсказва името, в този случай тя е вдлъбната в повърхността на вратата. Има модели не само за защита на цилиндрични ключалки. Има по-сложни продукти за лостови заключващи устройства. Монтажът на всички модели от този тип е сложна работа, която се извършва само от специалисти. Дори и да разбирате механиката, по-добре е да не се заемате с това сами.
  • Под формата на дръжки за врати на щанга, които са и протектор. Те могат да бъдат класифицирани като междинен вариант. Но в същото време някои от продуктите могат да осигурят защита от клас 4.

Нашите ключари от фирма SHPERTS имат дългогодишен опит в работата с бронирани плочи от различни производители. Затова можете да ни поверите монтажа на бронирани плочи. За да се обадите на специалист, трябва само да наберете телефонния номер, посочен в сайта.