Към днешно време са налични разнообразни, качествени и професионални ключарски услуги.

Вие и семейство сте в безопастност и бъдете уверени, че не съществува врата, която не може да бъде отключена или заключена. Ключарите не правят комромис със занаята си и осигуряват безупречни техници и услуги и неизчерпаеми доставки на най-новите и сложни технологии.

Ще приведем няколко примера:

1.Сигурност на дома

Всяка къща има своите спецификации и различни изисквания към сигурността. Екипът от специалисти може да ви консултира и да ви монтира стандартно или електронно заключване. Каквото и да изберете, ключарският екип ще ви го инсталира лесно и ефективно. По същия начин може да ремонтирате и подмените домашните ключове и ключарски системи изцяло.

2.Колата

След дълъг работен ден, хубава вечер в града или релаксираща почивка, последното нещо, което искате е да ви блокира колата или да е била разбита ключалката й. Ключарите ще решат този проблем веднага! Имат всички налични инструменти и вие бързо ще си влезете в колата. Ако ви се случва често, не се притеснявайте да си инсталирате нова брава. Уверете се, че автомобилният ключар е на достъпни цени и предварително се разберете за допълнителните такси, ако има такива.

3.Алармено и аварийно заключване

Например (Алармена врата Push Bar Fire Exit, заключване аварийно, Push Bar Type)

Подходящо е за фабрика, супермаркет, офис сграда, увеселителна сграда. Обикновено алармите са с хубав дизайн и много лесно се инсталират. Повечето от алармире звучат 80 децибела и е нужна двойна врата. Батерия 9 V и се използва 18 месеца. Ако има повреда и тя не е причинена от човек гаранционните условия са в пълна сила. Качествени и бързи сервизни центрове.

Когато си избирате нова технология за заключване се допитвайте до професионалистите и вижте и техните налични предложения (електрическа брава и насрещник, контрол на достъпа, сигурни и стабилни ключалки). Успех!