В Shperts сме добре запознати със системите за сигурност и можем да ви уверим, че вашата е готова да пази вас и всички останали във вашия имот в безопасност. Страхотно място за начало е оценката на слабостите в настоящата ви система за сигурност. В крайна сметка системата за сигурност във вашия бизнес или друга търговска собственост е толкова силна, колкото и най-слабата й част.

отключване

Прегледайте по-долу някои от най-често срещаните слабости в сигурността и какво може да направите за тях.

 

СТАРА ИЛИ НЕДАВНА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

Дори само през последните пет години системите за сигурност се промениха драстично в своите характеристики и възможности. Уверете се, че вашият имот разполага с нова система за контрол на достъпа с клавиатури, биометричен контрол на достъпа, електрически ключалки и други.

 

НАПРАВАТА НА ИЗКЛЮЧЕНИЯ В ПРАВИЛАТА ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯ

Правилата работят само когато се прилагат за всеки човек в имота. Уверете се, че всички спазват вашите изисквания за самоличност, от изпълнителния директор до летния стажант. Също толкова важно, уверете се, че вашият персонал по сигурността знае точно как да проверява идентификационните номера, да оценява идентификационните данни и да борави с посетителите.

 

НЕДОБРЕ ОБУЧЕН ПЕРСОНАЛ

Може би сте инвестирали във висококачествена система за сигурност, но няма да можете да я използвате, ако членовете на персонала ви не са добре обучени. Shperts ключари могат да осигурят обучение, както и непрекъсната поддръжка, за да се уверят, че вашият персонал разбира как да използва вашата система за сигурност.

 

Ако все още не сте сигурни относно проблемите със сигурността във вашия бизнес или какво сте пропуснали, обадете ни се в Shperts. Можем да планираме безплатна оценка и да Ви дадем оферта за всякакви надстройки на системата за достъп или други услуги за сигурност, от които се нуждаете.