В света на ключарските услуги, ABLOY се превърна в един от водещите производители на брави, патрони и заключващи системи. С техните иновативни технологии и безкомпромисен подход към качеството, ABLOY предлага сигурност и надеждност на ниво, което ги отличава от останалите.

  1. История на ABLOY: ABLOY е финландска компания, основана през 1907 г. С годините те развиха широка гама от продукти, като брави, патрони и заключващи системи, които отговарят на най-високите стандарти на сигурност и качество.
  2. Уникална заключваща система: ABLOY е известен със своята уникална заключваща система, която използва високотехнологични патрони. Тези патрони предлагат повече комбинации на ключовете, което прави системата изключително трудна за преборване или отключване без правилния ключ.
  3. Висока сигурност: ABLOY е познат със своите продукти, които осигуряват най-високо ниво на сигурност. Бравите и патроните на ABLOY са изработени от здрави материали и притежават уникални механизми за защита срещу взломи и кражби.
  4. Иновации в дизайна и функционалността: ABLOY продължава да иновира в областта на заключващите системи. Техните продукти се отличават със стилен и функционален дизайн, който се слива перфектно с всяко пространство. Освен това, те предлагат различни варианти за интеграция с други системи за контрол на достъпа, което увеличава гъвкавостта и удобството на потребителите.
  5. Сертификации и признание: ABLOY продуктите са получили множество сертификации и признание за своята сигурност и качество. Те отговарят на стандартите на международни организации за стандартизация и са одобрени от водещи институции за сигурност.
  6. Дългогодишен опит и доверие: ABLOY има дългогодишен опит в индустрията на заключването и сигурността. Техните продукти се използват в най-различни среди като банки, индустриални обекти, обществени сгради и домове. Доверието, което клиентите им изпитват, е резултат от безупречното им качество и надеждност.

ABLOY е изборът на множество клиенти, които ценят сигурността и надеждността на своите брави, патрони и заключващи системи. Технологичните иновации, изключителната сигурност и дългогодишният опит на ABLOY правят компанията водеща в индустрията. Независимо дали става дума за комерсиални или домашни нужди, ABLOY предлага решения, които гарантират максимална защита и спокойствие на клиентите си.