На пазара има много видове брави и ключалки. Те започват от много прости и лесни за монтаж и експлоатация и стигат до много сложни. Разбира се, най-значимият критерий, който всеки потребител гледа при покупка е сигурността.

Изборът на брава се влияе най-вече от това какви помещения ще се заключват с нея.

Ако ще заключвате входна врата на апартамент ще трябва бравата да предлага повече сигурност и надеждност. В тези ситуации се препоръчва да се постави секретна брава и секретна ключалка. Като допълнение към основната брава е препоръчително да се монтира и  допълнителна секретна или касова брава за по-голяма сигурност и за ваше спокойствие.

Ако ще заключваме вътрешно помещение, било то стая, килер, или баня/тоалетна, все помещения които нямат нужда от толкова голяма сигурност се поставят обикновени брави с полусекретен ключ.

Разбира се има и други видове брави.

За каси има други доста специални брави с едностранно, двустранно, тристранно или четиристранно заключващи се.

Трябва ви помощ в избора на секретна ключалка? – Всеки се нуждае от подобна помощ, когато желае да бъде защитен и подсигурен, за да се предпази от влизане с взлом и да запази личното и семейно имущество, ценни документи и вещи и парични средства.

Разбира се, не на последно място застава бюджетът с който разполагаме при избора на ключалка. Обикновено по-евтините ключалки са по-малко защитени и ненадеждни спрямо по-скъпите ключалки, които са по-качествени и с по-високo ниво на секретност.

Колкото по-скъпи са ключалките, толкова по-сигурни са. Ние ви препоръваме  да се поставят ключалки с висока степен на сигурност, да се сдобиете с дубликат на ключовете в случай на изгубване, патентован профил, вградени защити и корпус от специална стомана.

И въпреки всичко ни остава не никак маловажния въпрос за цената. Всеки има различно виждане за сумата която може да отдели в името на сигурността и надеждността. Висока цена в ключарските среди е синоним на качество и безопасност, но вие сте хората които решават какви средства могат да отделят за да се чувстват спокойни. Ако се нуждаете от професионално мнение и консултация, относно закупуването и третирането на брави, ключалки и ключове, не се бавете, а ни потърсете. Ние сме на ваше разположение по всяко време на денонощието и винаги ще ви дадем адекватна информация относно, всякакви ключарски услуги и продукти.