В днешно време сигурността на дома е един от основните аспекти на спокойния живот. Броят на ограбените апартаменти и частни къщи расте. Единственото спасение от крадци е правилното оборудване на дома и приемането на необходимите мерки за осигуряване на безопасността. Важни елементи за сигурността на вашия дом са вратите и бравите, които трябва да се различават не само по качество, но и по максимална степен на надеждност.

Сигурността на всяка врата зависи от качеството на бравите, които гарантират безопасността на имуществото и личното пространство. Бравите се предлагат в различен дизайн и видове; едно заключващо устройство може да комбинира комбинации от няколко ключалки. Устройството на традиционните механични брави на вратите и методите за отварянето им отдавна са овладени от „заинтересованите“ лица. Най-простите ротационни структури се заменят с все по-сложни.

Бързото развитие на електронната индустрия засегна и заключващите устройства; електронните брави все по-често се използват. Работейки, тази ключалка може да изплаши непрофесионалния крадец, но за човек, който познава основите на радиоелектрониката, не е трудно, но все пак това е ново ниво на надеждност и секретност, защото вместо традиционен ключ, електронно устройство се използва за задействане на механизма. Възможно е и дистанционно управление на бравите, което ги прави безспорни.

Системите за контрол на достъпа често използват електромагнитни брави, които могат да бъдат отворени със сигнал от дистанционно управление, който изпраща инфрачервени лъчи или работи чрез радио канал. Те се избират индивидуално за всяка врата, отваря се чрез натискане на бутон на монитора или с клавиш. Предимството пред останалите брави е, че те са напълно невидими и достатъчно надеждни.

Почти на всеки вход днес можете да намерите комбинирано заключване. Непретенциозността, лекотата на използване влияят на широкото им разпространение, защото за да влезете на стълбището, трябва само да знаете кода. В тази простота се крие и основният им недостатък. Нападателят може лесно да разпознае комбинацията от бутони и тогава заключването на комбинацията ще стане безполезно.

Те постепенно ще се заменят с електронни комбинирани брави, по-надеждни и сигурни, поддържащи много допълнителни функции.

Оборудването на входните врати с модерни функционални брави ви позволява не само да гарантирате сигурността на вашия дом, но и да спрете опитите за хакване и да се превърнете в надеждно средство за защита на вашия дом или апартамент.

В нашите ключарски ателиета има богат избор за направа на ключове, аксесоари (дръжки, брави, патрони, катинари, ключодържатели, розетки, бронировки и други).

Нашите ключари е да Ви предложат професионална ключарска помощ, като се стараем да получите най-доброто обслужване и цени в сферата на ключарските услуги в София.