SHPERTS АВТОКЛЮЧАР е един от малкото истински 24 часов авариен автоключар в Банишора.
Така че, ако имате нужда от автомобилен ключар навсякъде в Банишора или околните райони, по всяко време на деня или нощта, позвънете на SHPERTS- най-добрите авто ключари в Банишора.

Услуги:

Ние предлагаме цялостни автоключарски и защитни услуги за всички превозни средства на всички наши клиенти в Банишора и на местно ниво. Ние можем да отключим всяко превозно средство от страната на пътя, без значение какво е превозното средство, или дори ако ключалката е повредена или иззета. Казано по-просто можем да вземем ключалките на автомобила ви и да го отключим, или ако ключалката е повредена можем да заобиколим механизмите на заключване на превозното средство и системата за сигурност на отключване на автомобила.

Нашите експертни техници също предоставят подмяна на ключа на колата, т.е. ние може да дойдем до вашия имот или на паркинга ви в кв.Банишора, където вашият автомобил е паркиран, когато сте загубили ключовете и да отключим превозното ви средство.

На повечето автомобили след 1995 трябва да има имобилайзер, който спира крадците от просто счупване на барела на вашето заключване и запалването на автомобила с помощта на отвертка. Автоключарят на SHPERTS има сложно оборудване за програмиране, което му дава възможност да отреже нов ключ за вашия автомобил, да инсталира нов микрочип в ключа и след това да влезе в бордовия компютър на автомобила ви и да програмира ключа, така че да работи с компютъра на автомобила ви по същия начин, като старият ви ключ.

Когато имате нужда от вашето превозно средство в случай на авария, ние обикновено можем да осигурим 20 минути време за реакция при извънредни ситуации навсякъде в Банишора и почти винаги ще вкарате вашия автомобил обратно на пътя още същия ден.

Така че, ако имате нужда от автоключар в Банишора не се колебайте! Екстремните 24 часови аварийни автоключари са винаги близо до вас !