Понякога, за да влезете в стая, дом, или кола, трябва да използвате услугите на ключарските фирми. Например, може да загубите ключовете си, ключалката може да “запъне” или да възникне някакъв друг инцидент. Ключарите  предлагат услуга за аварийно отваряне на брави с всякаква сложност. Ситуацията по различни причини може да се случи на всеки и по всяко време, а специалистите ключарските фирми са готови да ви помогнат във всеки един момент.

Най-често срещаните видове брави за врати включват:

  • Цилиндър или английски: много често срещан тип, те се отличават с повишена секретност и устойчивост на отваряне.
  • Ниво или безопасно: този тип е трудно да се разбие със сила. Много често те се монтират на входната метална врата.
  • Диск или финландски: среща се на стари дървени врати. Може лесно да се отвори със сила.
  • Електронни: трябва да имате специални познания, за да ги отворите.

Методи за отваряне на брави

Отварящи се врати

Като цяло всяка ключалка може да се отвори по два начина:

  • Интелектуален: тук се използват главни ключове или други „умни“ устройства.
  • Сила: извършва се с помощта на физическа сила и мощни инструменти – лостове, бормашини, отвертки и др.

Често след силовия метод трябва да смените ключалката, а понякога и да поставите нови врати.

Познавайки дизайнерските характеристики на ключалката, е по-лесно да изберете метод на отваряне.

Ключарите на място диагностицират степента на сложност на работата и договарят цена с клиента. НЯМА да има случаи, когато се договаря една цена за отваряне, а в резултат на това майсторът определя съвсем друга цена!

Специалистите са готови да ви помогнат да отворите всякакви механизми за врати и алармени системи с всякаква сложност възможно най-бързо.

Отваряне на брави

Професионалното отваряне изисква специализирани инструменти. Майсторите с опит имат в своя арсенал различни главни ключове, които ви позволяват да отворите всяка врата без ключ с ниско ниво на повреди. Ключарите в своята работа използват висококачествени инструменти от официални производители за ключари.

За да поръчате услугата, трябва да предоставите документи за имота (апартамент и кола), които да потвърждават собствеността. Ако са зад заключената врата, която се опитват да отворят, тогава можете да ги предоставите веднага след отварянето на вратата.

Ключарите ще ви помогнат да отворите всяка ключалка за няколко минути във ваше присъствие с високо качество и без повреди.